Voor Amsterdam Fashion Week hebben bezoekers vanaf 13 jaar een corona toegangsbewijs nodig. Dit toegangsbewijs kun je via de CoronaCheck-app of CoronaCheck.nl of op papier laten zien bij de ingang van de locaties:

– met een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud van een van de Testen voor toegang testlocaties (gratis)

– een vaccinatiebewijs

– een herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud

Ga voor meer informatie over het Testen voor toegang en het maken van een testafspraak naar: www.testenvoortoegang.nl.

Met de CoronaCheck-app zet je jouw negatieve testuitslag om in een coronatoegangsbewijs met QR code die snel kan worden gescand bij de ingang. Dit doe je met de ophaalcode die bij je negatieve testresultaat ontvangt. Ook kun je, na volledige vaccinatie en het hebben van een vaccinatiebewijs in de Coronacheck app, een coronatoegangsbewijs aanmaken. Heb je geen smartphone? Dan kun je via www.coronacheck.nl/print een coronatoegangsbewijs maken dat je kunt uitprinten.

Je laat vervolgens je QR-code scannen bij de ingang. De geldigheid van het coronatoegangsbewijs wordt gecontroleerd in combinatie met je ID-bewijs. Is je QR-code geldig? Dan mag je naar binnen. Let op: je kunt maar voor één persoon een coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app laten zien. Iedere bezoeker heeft dus een eigen telefoon met de app nodig of het geprinte testbewijs nodig.

Meer informatie vind je via www.coronacheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck Helpdesk via 0800-1421 of helpdesk@coronacheck.nl. De helpdesk is bereikbaar van maandag t/m zondag van 08.00 tot 20.00 uur.