Sluit menu
Menu
Donderdag, 24 juni 2021

Designers

Given

Het kledingmerk Given is in 2013 opgericht door de partners John en Melissa Hofwijks. Tijdens de 26e editie van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam toonde het koppel hun laatste collectie en lanceerde tegelijkertijd de labels HEAV’N en IVGIVEN.

Flair van de straat

Given zoekt naar de balans tussen een uitgesproken stijl en flair van de straat. Het merk gelooft in het krachtige statement dat kleding geeft aan je persoonlijkheid en ontwerpen voor zowel mannen als vrouwen. John en Melissa Hofwijks’ label komt voort uit de opvatting dat het leven een geschenk is. Het is hun letterlijk gegeven, vandaar ook de merknaam.

Een lifestyle

Melissa studeerde Fashion Management en John heeft een Bachelor Commerce. Volgens de oprichters is het merk ontwikkeld om mensen in alle soorten en maten een goed gevoel over zichzelf te geven. “Met Given creëer je een stijlvolle en verfijnde look waarmee je kunt laten zien wie je bent,” aldus creatief directeur Melissa Hofwijks. Given Women is een label voor succesvolle en onafhankelijk vrouwen, die hard werken om hun doel te bereiken. Given Men is mode voor mannen die geloven in hun eigen kracht. Hiermee ziet Given zichzelf niet alleen als merk, maar als lifestyle.

Video Credits: Frequin Producties
Lookbook Credits: Team Peter Stigter
Designer Image: Kee and Kee