Sluit menu
Menu
Zondag, 18 april 2021

Designers

Liselore Frowijn

Liselore Frowijn (1991) studeerde in 2013 af aan ArtEZ en wordt sindsdien gezien als een veelbelovend talent. Ze toonde meerdere keren op Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam en wordt ook internationaal erkend en geprezen.

Eclectische uitstraling

Als ontwerper gebruikt Frowijn mode om kunst, muziek, mensen en verschillende culturen te vertalen naar een eclectische uitstraling. Haar ontwerpen zijn voor vrouwen met nieuwsgierigheid voor de wereld, ze zijn ontdekkingsreizigers in hart en ziel; ambitieus, nieuwsgierig en onafhankelijk.

Geprezen talent

Liselore woont in Amsterdam. Ze studeerde Fashion Design aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem en studeerde in 2013 cum laude af met haar collectie ‘Afternoon of a Replicant’. Met deze collectie won Frowijn de Frans Molenaar-prijs in juli 2013, en de Prix Chloé tijdens het International Festival of Fashion and Photography 2014. 

Collectie

Tijdens de 25e editie van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam toonde Frowijn haar collectie die zij maakte in samenwerking met Royal FloraHolland. Ze gebruikte hiervoor Vlisco-stoffen en creëerde zo opnieuw een zeer kleurrijke collectie. Ook haar laatste collectie, die ze toonde tijdens de 26e editie, ging ze een samenwerking aan met Vlisco. De collectie was gebaseerd op de Utopian Models van wijlen Nederlandse beeldhouwer en graficus Alfred Eikelenboom. 

Video Credits: Frequin Producties
Lookbook Credits: Team Peter Stigter