Sluit menu
Menu
Donderdag, 24 juni 2021

Designers

Marissa Moll

Van jongs af aan is Marissa Moll gefascineerd door mode. Sinds 2016 heeft ze haar eigen modelabel met handbeschilderde leren kleding en accessoires.

ARTIITUDE

In maart 2016 besloot Marissa Mol een nieuwe weg in te slaan en haar creativiteit te uitten met een nieuw modemerk. Onder de naam ARTIITUDE beschildert ze leren kleding en accessoires met speciale lederverf. In principe schildert ze alles wat in haar opkomt, maar een steeds terugkerend onderwerp in haar werk zijn de vlammende mouwen.

Groot succes

Vanaf het eerst moment was het label een groot succes en heeft het in korte tijd al met verschillende grote modemerken samengewerkt. Mols handbeschilderde kleding wordt door veel Nederlandse sterren gedragen, zoals Johnny de Mol, en als kers op de taart werd ze geselecteerd om haar collectie te showen tijdens de 26ste editie van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. 

Street chic en kunst

Mols nieuwste collectie is geïnspireerd op de internationale straatmode- en kunstscene. Haar ontwerpen noemt ze street chic en zijn gemaakt voor onafhankelijke early adopters die met volle teugen van het leven genieten. De collectie bestaat voornamelijk uit leren stukken, maar verder bevat de collectie ook nepbontjassen, jeans en sneakers in gekke prints en fluorkleuren te vinden.

Video Credits: Frequin Producties
Lookbook Credits: Team Peter Stigter