Sluit menu
Menu
Donderdag, 24 juni 2021

Designers

TRINHBECX

Na te zijn afgestudeerd aan ArtEZ Hogeschool van de Kunsten te Arnhem (juni 2015), hebben Tung Trinh en Tim Becx besloten hun krachten te bundelen en deel te nemen aan de Global Denim Awards (oktober 2015) als een duo.

Dezelfde passie

Tijdens hun academiejaren op de modeafdeling waren ze al nauw betrokken met elkaars werk. Participeren aan de denim competitie was dan ook de perfecte vervolgstap voor het starten en ontwikkelen van TRINHBECX. Het duo combineert hun individuele ideeën en delen dezelfde passie voor het experiment. Hun liefde voor het werken met contrasterende materialen en het combineren ervan zoals zijde, denim, leer en plastics en hun passie voor vakmanschap zijn essentieel voor hun esthetiek. Door het herdefiniëren en combineren van traditionele mannen en vrouwenkleding probeert TRINHBECX de grenzen binnen de mode te verleggen.

Knallend van de catwalk af

In juli 2016 hebben zij hun eerste volledige womenswear collectie (‘DRIFT’ SS17) geshowed tijdens Mercedes-Benz FashionWeek. Afgelopen januari stond hun tweede collectie (’40°’ AW17) op het programma en aankomende juli is het tijd voor presentatie van de SS18 collectie.

Video Credits: Frequin Producties
Lookbook Credits: Team Peter Stigter
Designer Image: Kee & Kee photography