Sluit menu
Menu
Donderdag, 24 juni 2021

Live

Maison365

Maison365 – Een modeshoot die tot leven kwam

Op de muziek van Quand On Arrive En Ville van Fhin wandelt het eerste model de catwalk op. De muziek is representatief voor de outfits van Maison365, een e-commerce platform dat personal styling voor iedereen beschikbaar maakt. De modellen hebben stuk voor stuk de onmiskenbare nonchalance van de Française, waar we in Nederland zo jaloers op zijn.

Een greep uit de looks: grijze geruiten jas, een bloementuniek, stippen panty en zwarte cowboy boots. Bretonse streep, biker jack, assymetrische rok. Kanten top, high waisted rode soepelvallende broek en alpinopet afgemaakt met witte laarzen. Parijs dus. Heel duidelijk is de signatuur van Danie, die de styling voor haar rekening nam en oprichter is van Maison365. Danie: “We willen met Maison365 laten zien hoe goed we zijn in unieke en complete personal styling. Daarnaast bieden we met de show van Maison365 een uniek platform voor kleinere, ambitieuze merken mee te draaien op een groot evenement als de Amsterdam Fashion Week.”

De show is een live versie van wat je in een Maison365-box zou kunnen aantreffen als je er een bestelt, en die is veelzijdig: want na Parijs reizen we door naar Stockholm, en wordt er afgesloten met looks in seventies stijl. Voor ieder wat wils, en dus op maat geselecteerd. Alles wat er voorbijkwam is super draagbaar en en toch lijkt het uit een modeblad te zijn weggelopen. Wie wil dat niet.

(Catwalkfotografie: Team Peter Stigter)

Like what you see?

Let's get in touch »

Deze link brengt je bij de webwinkel van Maison365 en opent in een nieuw venster.