2019 Gift guide: Skincare Editie

Of je nu een 10-stappen skin care routine wil volhouden, opzoek bent naar een holy grail product of nieuw bent in het walhalla van crèmepjes en zalfjes, deze wondermiddeltjes maken iedereen blij! Wij hebben onze 10 favoriete skin-care producten op een rijtje gezet voor de koude wintermaanden. 

 

1. Anatomicals – Puffy The Eye Bag Slayer Eye Patches & mask (€ 12,95)
Anatomicals heeft in mijn opinie momenteel de beste gezichtsmaskers op de markt. Zelfs voor een gevoelige huid doen deze maskertjes wonderen. Deze duo-set bestaat uit eyepatches en een gelmasker. Het gelmasker kan warm of koud worden aangebracht om vermoeide ogen te bestrijden, terwijl de oogpads het tere ooggebied versterken. De rimpels worden verminderd, de zwelling wordt verminderd en zelfs de oogschaduw wordt gereduceerd.

2. Origins – GinZing Ultra-Hydrating Energy-Boosting Gezichtscrème (vanaf € 17,30)
Origins is een van mijn all-time favourites als het op producten voor een combinatie huid type aankomt. De GinZing crème is een superrijke, energiestimulerende moisturizer die de huid wakker maakt met een 72 uur continue hydratatie en een boost van huidversterkende Java. Koffie en Ginseng helpen bij het revitaliseren van de huid. De perfecte ingrediënten voor de koude wintermaanden!

3. Thisworks – Deep Sleep Bath Soak (€ 30,90)
Ik weet niet of ik hier alleen in ben, maar zodra we november ingaan heb ik opeens een gigantische nood aan slaap en rust. ThisWorks is dan voor mij echt een godsgeschenk. Ik geniet vooral vn de Deep Sleep Bath Soak. Het therapeutisch badzout verminderd stress en spanning, en parfumeert je huid met de Deep Sleep Superblend van lavendel, Vetivert en kamille.

4. First Aid Beauty – Facial Radiance Pads (€ 31)
De Facial Radiance Pads van First Aid Beauty zorgen ervoor dat je doffe huid weer herleeft. De formule bevat geen alcohol en is daardoor ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

5. Burt’s Bees – Tinted Lip Balm (€ 7,95)
Mijn wintermaanden bestaan meestal uit het managen van mijn kapotte lippen. Burt’s Bees is de enige lippenbalsem dat me effectief helpt bij het bestrijden van droge lippen. Deze winter heb ik hun Tinted Lip balms ontdekt. Mijn persoonlijke favoriete kleur is Sweet Violet!

6. Grown Alchemist – Hydra Restore Cream Cleanser (€ 35)
Deze cream cleanser is perfect voor iedereen met een gevoelige huid. de formule verwijderd je make-up, reinigt en verzorgd je huid zonder ze uit te drogen of te irriteren. Het laat je huid stralend achter, trekt niet, en verkleint je poriën en fijne lijntjes.

7. Kiehl’s – Ultra Facial Creme (€ 28)
De Kiehl’s Ultra Facial Creme is de bestverkochte dagcréme voor mensen met een droge huid. Do I need to say more? Hij komt nu ook in een super leuke kerstverpakking!

8. The Ordinary – Niacinamide 10% + Zinc 1% – Zuiverend Serum (€ 6)
Ik heb al sinds mijn tienerjaren last van hormonale pukkeltjes. In de winter is mijn huid droger dan normaal, en dat zorgt voor heel veel littekentjes die maanden lang mijn gezicht kwellen. Dit serum van The Ordinary bevat de ingrediënten Niacinamide en Zinc, die ervoor zorgen dat de huid gekalmeerd word en littekentjes sneller verdwijnen.

9. Kiehl’s – Calendula Serum-Infused Water Cream (€ 33)
Een vette huid in de winter kan soms voor chaos zorgen in je skin care routine. Je huid is droger dan normaal en gaat daardoor alleen nog meer olie aanmaken, waardoor je een droge huid met een olierijk oppervlak krijgt. Het is dus heel belangrijk deze maanden dat je ook je vette huid type hydrateert. De Calendula Serum-Infused Water Cream is een lichte hydraterende formule die ervoor zorgt dat je huid terug genoeg vocht bevat, maar laat geen vette en zware residu achter.

10. Mario Badescu – Multi Taskers – Limited Edition Verzorgingsset (€ 22)
Deze is een must voor de on-the-go skincare freaks. De Mario Badescu Multi Taskers set bevat hun wereldbekende rozenwater facial spray en een handcrème met vitamine E.

Trending stories

Show report: Dylan Westerweel

More

Darwin Winklaar wint Lichting 2020

More

Nieuwe Nederlandse merken in de kijker: Francon

More

Selected events