De AFW Industry Podcast Series krijgt een verlenging!

Na de successvolle podcasts tijdens de AFW september editie 2020 krijgt de AFW Industry Podcast Series een verlenging. De AFW Podcast Series bestaat uit intiemere gesprekken, en wordt verzorgd door een diverse line-up van industry insiders. Deze keer gaat Danie Bles in gesprek met zowel Chef De Cabine van Wella Professionals: Bianca Van Zwieten als Chef de Cabine Sebastian Professional: Latoya Velberg, en vervolgens met Lichting 2019 winnaar Dylan Westerweel.

Het doel dat AFW met dit platform voor ogen heeft is om jonge professionals een dieper inzicht te geven in hun werkgebied en daarnaast zowel nieuwe als erkende talenten in de mode-industrie te vieren. Bianca en Latoya zijn al langer dan tien jaar actief in de mode-industrie als haarstylisten en zijn elke Amsterdam Fashion Week editie druk aan het werk backstage. Dylan Westerweel aan de andere hand is een nieuwkomer in het Nederlandse modelandschap, studeerde in 2019 af aan Artez, en won de Lichting 2019 prijs met zijn afstudeercollectie “Jack Saul”.

De podcast met Latoya en Bianca is gericht op zowel hun persoonlijk verhaal, als trends op gebied van styling, kleur en productinnovatie. Dylan vertelt ons over het pad dat hij tot nu toe heeft afgelegd en de betekenis van zijn werk.

Luister hier naar de podcast met Bianca van Zwieten en Latoya Velberg.

Luister hier naar de podcast met Dylan Westerweel.

Trending stories

Show report: Dylan Westerweel

More

Darwin Winklaar wint Lichting 2020

More

Nieuwe Nederlandse merken in de kijker: Francon

More

Selected events