Sluit menu
Menu
Maandag, 28 september 2020

Fashion

AFW Presenteert de AFW Podcast Series!

Amsterdam Fashion Week

Tijdens de AFW september editie 2020 worden de AFW Talks in een nieuw jasje gestoken! De AFW podcast series bestaan uit intiemere, one-on-one gesprekken, en worden verzorgd door een diverse line-up van industry insiders.

 

Van Guillaume Edson tot Rinke Tjepkema, Amsterdam Fashion Week organiseert aankomende september editie een reeks podcasts met toptalent binnen de mode-industrie. Door dit platform te creëren, willen we jonge professionals een dieper inzicht geven in hun werkgebied en daarnaast zowel nieuwe als erkende talenten in de mode-industrie vieren. Met de hulp van verschillende hosts worden de gesprekken geleid in tijdsloten van ongeveer 40 minuten.

Vanaf donderdag ochtend kan kan je je verdiepen in het gesprek tussen Love Stories Creative Director Marloes Hoedeman en Editor-in-Chief Vogue Nederland Rinke Tjepkema over de perfecte work-life balance. Verder wordt Anna van den Bogert (Artipoppe) geïnterviewd door Danie Bles over nichemarketing, komt Guillaume Edson van Nederlands streetwear merk Patta langs om modejournalist Mehtap Gungormez te vertellen over zijn bruisende carrière en zijn doe-het-zelf mentaliteit, en gaan Bodil Ouédraogo en Bregje Lampe (Modelogica) in gesprek over de rol van storytelling in mode en kunst. Ook word er een analyse gemaakt van Amsterdam als creatieve basis vanuit het standpunt van Creative Director Scotch & Soda Marlou van Engelen.
In samenwerking met Wella en Sébastien volgt na AFW nog een podcast over de haar looks en trends van Amsterdam Fashion Week.

De podcasts zijn vanaf donderdag 17 september te beluisteren op de website. Klik hier voor het volledige schedule.

Tevens is de podcast ook te beluisteren op Spotify en via de Apple store.

 

Meer in Fashion

Scotch & Soda Werkt samen met Jong Nederlands Talent

Scotch & Soda Werkt samen met Jong Nederlands Talent

Amsterdam, 21 september 2020 – Een golf aan nieuw Nederlands talent maakt zijn opwachting. Voor Scotch & Soda was dit de aangelegenheid om, in samenwerking met Amsterdam Fashion Week, het jong talent in de schijnwerpers te zetten. Het merk heeft aan tien jonge creatievelingen gevraagd om een hoodie uit de Fall/Winter ’20 collectie te herontwerpen, […]

Amsterdam, 21 september 2020 – Een golf aan nieuw Nederlands talent maakt zijn opwachting. Voor Scotch & Soda was dit de aangelegenheid om, in samenwerking met Amsterdam Fashion Week, het jong talen [...]

Show Report: CRUÈL

Show Report: CRUÈL

Bekijk hier het show report en de livestream van CRUÈL.

Bekijk hier het show report en de livestream va [...]