Sluit menu
Menu
Maandag, 16 september 2019

Fashion

Amsterdam Fashion Week is Verheugd om Samenwerking met FashionUnited aan te Kondigen

Amsterdam Fashion Week

FashionUnited is een onafhankelijk platform dat content verzamelt, creëert en communiceert die relevant is voor de industrie. Als het meest vertrouwde wereldwijde netwerk van de mode sinds 20 jaar, biedt het een competitief rekruteringsvoordeel voor ’s werelds toonaangevende merken door middel van storytelling en branding. Gevestigd in meer dan 30 landen en in 9 talen en optimaliseert FashionUnited de manier van werken in de sector – waardoor deze efficiënter en transparanter wordt.

Nieuws over belangrijke ontwikkelingen in de mode-industrie worden dagelijks gepubliceerd in de nieuwssectie FashionUnited. De artikelen worden geschreven door een team van nationale en internationale editors gevestigd in het hoofdkantoor in Amsterdam. Niet alleen nieuwsberichten, maar ook andere waardevolle inzichten, zoals business intelligence of de Fashion Week-gerichte FashionWeekWeb, zijn toegankelijk met één muisklik en helpen je om op de hoogte te blijven en goed geïnformeerde beslissingen te nemen.

Als je op zoek bent naar nieuwe collega’s of een andere professionele uitdaging, biedt het FashionUnited Career Center veel meer dan eenvoudige vacatures. Dit unieke vacaturebord geeft loopbaan richtlijnen, werkgeversinformatie en verschillende mode posities wereldwijd weer.

70% van de wereldwijde top 100 modebedrijven en miljoenen mode-professionals maken actief gebruik van FashionUnited-services. Wil je nooit meer iets missen? Abonneer je dan op de FashionUnited-nieuwsbrief en ontvang het laatste modenieuws.

Meer in Fashion

Dit was de September Editie van Amsterdam Fashion Week

Dit was de September Editie van Amsterdam Fashion Week

Na een aantal dagen bekomen en nagenieten is het tijd om terug te blikken op een AFW-editie vol verassingen en vernieuwing. Van de prachtige locaties tot de meest spraakmakende shows, this recap says it all.   De Opening Vorige september editie stalen de piano’s van David Laport nog de show, dit keer werd de opening […]

Na een aantal dagen bekomen en nagenieten is het tijd om terug te blikken op een AFW-editie vol verassingen en vernieuwing. Van de prachtige locaties tot de meest spraakmakende shows, this recap says it all [...]