Sluit menu
Menu
Woensdag, 01 april 2020

Beauty

Chef de Cabines van Coty Bianca van Zwieten neemt ons door de Trends van de AFW September Editie

Amsterdam Fashion Week

Wat is jouw visie voor deze editie van Amsterdam Fashion Week?Wat gaan we veel terugzien tijdens de shows?
“Deze editie van Amsterdam Fashion Week heeft een overload aan creative ontwerpers. Dat vind ik te gek! Ook zie je sustainability hoog in het vaandel rijzen in de collecties. Voor mij is duurzaamheid en minder consumeren erg belangrijk. Choose wisely!! Op haar gebied zien we een twee splitsing tussen retro vibes, die over de top kunnen gaan en natural easy looks. Ook is nog steeds de identiteit van het model belangrijk, ieder een eigen coupe in de eigen textuur.”

Welke trends zie jij voor komend seizoen? Hoe zien we die terug in onze eigen daily look?
“Gender Fluide! Mannen haar bij vrouwen en vrouwen haar bij mannen. Mannen die meelopen in een dames collectie en andersom. Je ziet het overal om je heen!”

Je omschrijft je stijl als geïnspireerd door texturen en vormen en vrouwelijk en sereen. Hoe heb je dat voor de shows tijdens Fashion Week vertaald naar de catwalk?
“Voor iedere look let ik op de vorm van het silhouette van de schedel van het model. Vormen bouwen we op met textuur. Dit kan ik voor iedere look zo toepassen. Mijn team weet dat ik zo werk en zo zetten we looks neer in de stijl van de ontwerper maar altijd met een vleugje vorm en textuur.”

Hoe heb je de looks voor de shows bepaald? Wat maakt iedere look zo passend bij de collecties?
“Lizzy gaat met Studio Noir voor een Las Vegas Party. Daar hebben we “Glamorouse Blowdry’s” bij die een tikje fout mogen zijn. Dit valt perfect in het thema van Lizzy’s show en de collectie.”

Welke producten mogen niet ontbreken om de looks van de show te creëren?
“Drie dingen MOET ik echt hebben: Mousse Forte van Sebastian, Shape Shift van Eimi en Shine Define van Sebastian. Daar kan ik alles mee.”

Meer in Beauty

Coty Professional Beauty Nieuwsoverzicht

Coty Professional Beauty Nieuwsoverzicht

Coty komt met drie nieuwe lanceringen. Het beauty bedrijf dat bekend staat om zijn diverse aanpak spreekt een bredere doelgroep aan, en sluit dan ook niemand buiten. Niche marketing op zijn best. Vandaag in de kijker: SEB MAN, een millennial lijn die de verschillende haarbehoeften van mannen aanpakt, System Professional Nativ, een volledig natuurlijke lijn […]

Coty komt met drie nieuwe lanceringen. Het beauty bedrijf dat bekend staat om zijn diverse aanpak spreekt een bredere doelgroep aan, en sluit dan ook niemand buiten. Niche marketing op zijn best. Vandaag in d [...]

Look of the Day: Army Chic

Look of the Day: Army Chic

Elke dag kiest een Chef de Cabine haar favoriete look van die dag, ze leggen in vijf stappen uit hoe jij dit thuis zelf kunt doen. Vandaag koos La Toya Velberg de look Army Chic uit de show van G-Star x GVB.   Look:  Army Chic Show: G-Star x GVB Producten:  Sebastian Professional: Shaper Zero […]

Elke dag kiest een Chef de Cabine haar favoriete look van die dag, ze leggen in vijf stappen uit hoe jij dit thuis zelf kunt doen. Vandaag koos La Toya Velberg de look Army Chic uit de show van G-Star x GVB [...]