Sluit menu
Menu
Maandag, 25 mei 2020

Fashion

Coster Copenhagen en Jade Twelve nemen ons mee achter de schermen van Maison365

Amsterdam Fashion Week

We zagen zonet de merken Coster Copenhagen en Jade Twelve schitteren in de show van Maison365. Hilde Pol (Jade Twelve) en Esther Sanders (Coster Copenhagen) nemen ons mee achter de schermen.

 

Jullie merken werden vandaag in de show van Maison365 geshowd. Zijn er vooral verschillen of juist gelijkenissen tussen de maison vrouw, de Coster Copenhagen vrouw en de Jade Twelve vrouw?
Hilde en Esther: Gevoelsmatig liggen die doelgroepen zeker op één lijn. Als we zagen hoe goed we vertegenwoordig werden op de catwalk denk ik dat beide merken heel goed bij Maison365 passen.

 

Favoriete look?
Esther: Dan moet je toch wel voor je eigen look gaan denk ik. Voor mij was het zonder twijfel de look met gele zijden jurk met Japanse print.

Hilde: De meest opvallende look voor mij was het multistripe, bohemian jasje gecombineerd met de denim met vlechtkoord.

 

Coster Copenhagen is een Deens merk maar verkoopt sinds kort ook in Nederland. Is de klant uit Kopenhagen anders dan de Amsterdamse klant?
Esther: In Kopenhagen verkopen we meer de cleanere look, terwijl hier mensen graag met prints en kleur experimenteren, net zoals we eigenlijk in de show van aison365 zagen.

 

Hoe vinden jullie het om met Coster Copenhagen en Jade Twelve op Amsterdam Fashion Week te staan?
We zijn enorm trots en vinden het superleuk dat onze merken hier vertegenwoordigd kunnen worden.

 

We zagen in de Maison365 show de SS19 collectie naar voor komen. Wat kunnen we verwachten voor de Coster Copenhagen en Jade Twelve A/W 2019 collectie?
Esther: We gaan volledig voor een 70s look met bruine en oranje tinten.

Hilde: We doelen vooral op de ‘city bohemian’, een vrouw die er hip en vrouwelijk wil uitzien. Denk veel tijgerprints, als ook mooie denims en leuke sweaters.

 

Meer in Fashion

De Mooiste Mondmaskers door Nederlandse Ontwerpers

De Mooiste Mondmaskers door Nederlandse Ontwerpers

Aangezien de overheid vrijdag heeft aangespoord om tijdens de transitieperiode naar het ‘nieuwe normaal’ allemaal een mondmasker aan te schaffen, leunt Nederland naar een scenario waar reizen met het openbaar vervoer en het zich bevinden in drukke ruimtes niet meer mogelijk is zonder dat lapje stof. Ik ben al weken aan het fantaseren over de […]

Aangezien de overheid vrijdag heeft aangespoord om tijdens de transitieperiode naar het ‘nieuwe normaal’ allemaal een mondmasker aan te schaffen, leunt Nederland naar een scenario waar reizen met he [...]

Digital Fashion House The Fabricant Treed op de Voorgrond van een Veranderende Mode-Industrie

Digital Fashion House The Fabricant Treed op de Voorgrond van een Veranderende Mode-Industrie

De mode-industrie is aan verandering toe. Nu meer dan ooit worden we wakker geschud en zien we hoe het ook anders kan. LFW wordt gedigitaliseerd, Jacquemus cureert zijn nieuwe campagne via Facetime, en modemerken stellen hun archieven gratis open online. Amber Slooten van The Fabricant had het al voorspeld, de toekomst van de mode is […]

De mode-industrie is aan verandering toe. Nu meer dan ooit worden we wakker geschud en zien we hoe het ook anders kan. LFW wordt gedigitaliseerd, Jacquemus cureert zijn nieuwe campagne via Facetime, e [...]