Sluit menu
Menu
Donderdag, 23 mei 2019

Fashion

Coster Copenhagen en Jade Twelve nemen ons mee achter de schermen van Maison365

Amsterdam Fashion Week

We zagen zonet de merken Coster Copenhagen en Jade Twelve schitteren in de show van Maison365. Hilde Pol (Jade Twelve) en Esther Sanders (Coster Copenhagen) nemen ons mee achter de schermen.

 

Jullie merken werden vandaag in de show van Maison365 geshowd. Zijn er vooral verschillen of juist gelijkenissen tussen de maison vrouw, de Coster Copenhagen vrouw en de Jade Twelve vrouw?
Hilde en Esther: Gevoelsmatig liggen die doelgroepen zeker op één lijn. Als we zagen hoe goed we vertegenwoordig werden op de catwalk denk ik dat beide merken heel goed bij Maison365 passen.

 

Favoriete look?
Esther: Dan moet je toch wel voor je eigen look gaan denk ik. Voor mij was het zonder twijfel de look met gele zijden jurk met Japanse print.

Hilde: De meest opvallende look voor mij was het multistripe, bohemian jasje gecombineerd met de denim met vlechtkoord.

 

Coster Copenhagen is een Deens merk maar verkoopt sinds kort ook in Nederland. Is de klant uit Kopenhagen anders dan de Amsterdamse klant?
Esther: In Kopenhagen verkopen we meer de cleanere look, terwijl hier mensen graag met prints en kleur experimenteren, net zoals we eigenlijk in de show van aison365 zagen.

 

Hoe vinden jullie het om met Coster Copenhagen en Jade Twelve op Amsterdam Fashion Week te staan?
We zijn enorm trots en vinden het superleuk dat onze merken hier vertegenwoordigd kunnen worden.

 

We zagen in de Maison365 show de SS19 collectie naar voor komen. Wat kunnen we verwachten voor de Coster Copenhagen en Jade Twelve A/W 2019 collectie?
Esther: We gaan volledig voor een 70s look met bruine en oranje tinten.

Hilde: We doelen vooral op de ‘city bohemian’, een vrouw die er hip en vrouwelijk wil uitzien. Denk veel tijgerprints, als ook mooie denims en leuke sweaters.

 

Meer in Fashion

AFW’s Week in Fashion Releases

AFW’s Week in Fashion Releases

A lot is happening in fashion en wij zitten vol enthousiasme op de eerste rij. Deze week opent de mode-industrie zijn armen voor Hollywood. Net na de aankondiging van Rihanna’s eerste Fenty collectie drop, laat Whoopi Goldberg weten een eigen kledinglijn te starten, en Kylie Jenner wil haar imperium uitbreiden met een kinderlijn.   Fenty […]

A lot is happening in fashion en wij zitten vol enthousiasme op de eerste rij. Deze week opent de mode-industrie zijn armen voor Hollywood. Net na de aankondiging van Rihanna’s eerste Fenty collectie drop [...]

Second To None: Styliste Marleen Ettema

Second To None: Styliste Marleen Ettema

Omdat er zoveel leuke ‘creatives’ rondlopen die weten wat er te koop is in de wereld, vroegen we hen naar hun all time favorites. We liften we graag mee, want waarom zelf het wiel uitvinden wanneer iemand anders dat al heeft gedaan, toch? Waar eten ze het liefst, wat is hun favoriete vakantiebestemming, het beste boek […]

Omdat er zoveel leuke ‘creatives’ rondlopen die weten wat er te koop is in de wereld, vroegen we hen naar hun all time favorites. We liften we graag mee, want waarom zelf het wiel uitvinden wanneer ieman [...]