Sluit menu
Menu
Woensdag, 20 maart 2019

Fashion

Coster Copenhagen en Jade Twelve nemen ons mee achter de schermen van Maison365

Amsterdam Fashion Week

We zagen zonet de merken Coster Copenhagen en Jade Twelve schitteren in de show van Maison365. Hilde Pol (Jade Twelve) en Esther Sanders (Coster Copenhagen) nemen ons mee achter de schermen.

 

Jullie merken werden vandaag in de show van Maison365 geshowd. Zijn er vooral verschillen of juist gelijkenissen tussen de maison vrouw, de Coster Copenhagen vrouw en de Jade Twelve vrouw?
Hilde en Esther: Gevoelsmatig liggen die doelgroepen zeker op één lijn. Als we zagen hoe goed we vertegenwoordig werden op de catwalk denk ik dat beide merken heel goed bij Maison365 passen.

 

Favoriete look?
Esther: Dan moet je toch wel voor je eigen look gaan denk ik. Voor mij was het zonder twijfel de look met gele zijden jurk met Japanse print.

Hilde: De meest opvallende look voor mij was het multistripe, bohemian jasje gecombineerd met de denim met vlechtkoord.

 

Coster Copenhagen is een Deens merk maar verkoopt sinds kort ook in Nederland. Is de klant uit Kopenhagen anders dan de Amsterdamse klant?
Esther: In Kopenhagen verkopen we meer de cleanere look, terwijl hier mensen graag met prints en kleur experimenteren, net zoals we eigenlijk in de show van aison365 zagen.

 

Hoe vinden jullie het om met Coster Copenhagen en Jade Twelve op Amsterdam Fashion Week te staan?
We zijn enorm trots en vinden het superleuk dat onze merken hier vertegenwoordigd kunnen worden.

 

We zagen in de Maison365 show de SS19 collectie naar voor komen. Wat kunnen we verwachten voor de Coster Copenhagen en Jade Twelve A/W 2019 collectie?
Esther: We gaan volledig voor een 70s look met bruine en oranje tinten.

Hilde: We doelen vooral op de ‘city bohemian’, een vrouw die er hip en vrouwelijk wil uitzien. Denk veel tijgerprints, als ook mooie denims en leuke sweaters.

 

Meer in Fashion

Style School Studenten blikken terug op Amsterdam Fashion Week

Style School Studenten blikken terug op Amsterdam Fashion Week

Hectiek, styling kits, nieuwe gezichten, samenwerkingen met toonaangevende designers en modellen én de meest unieke ontwerpen. Style School ByDanie (oud-)studenten Janine en Chloë waren aanwezig tijdens AFW Studio en het bijbehorende event bij warenhuis Hudson’s Bay. Samen met de talenten blikken we terug op de afgelopen dagen.   Janine Slaat: “Ik heb zowel de cursus […]

Hectiek, styling kits, nieuwe gezichten, samenwerkingen met toonaangevende designers en modellen én de meest unieke ontwerpen. Style School ByDanie (oud-)studenten Janine en Chloë waren aanwezig tijdens AF [...]

Shop de Influencer Look tijdens de  MADE.COM Closet Sale

Shop de Influencer Look tijdens de MADE.COM Closet Sale

Amsterdam Fashion Week staat weer voor de deur, en dat betekent naast shows en performances een propvolle agenda met events. Ook dit jaar is er weer een Closet Sale in de showroom van de bekende meubelwinkel MADE.com. Met deelnemers zoals D is for Dazzle, Esmee Rudolf, Djamilla Abdalla, Larissa en Tara Verbon, en Carmen Leenen, […]

Amsterdam Fashion Week staat weer voor de deur, en dat betekent naast shows en performances een propvolle agenda met events. Ook dit jaar is er weer een Closet Sale in de showroom van de bekende meubelwinke [...]