De AFW Podcast Series keren terug in The HUB by AFW

De AFW Podcast Series keert terug tijdens de AFW september editie 2021. De Podcast bestaande uit intiemere gesprekken, wordt verzorgd door een diverse line-up van industry insiders. Voor het eerst vond de AFW Podcast Series plaats in The HUB by AFW, in samenwerking met een van ‘s werelds grootste uitgevers Hearst.

 

Op donderdag 2 september vonden de eerste podcast gesprekken plaats. Anke de Jong, hoofdredacteur van ELLE leidde een gesprek over duurzaamheid met Saja Chander van Fairbee en Danie Bless. Vervolgens ging Anke in gesprek met Art O Gnimh (Logitech) en creative Aimée Adriaansen van TAKE YOUR AIM over digitale innovatie. De podcast series eindigde donderdag met een gesprek over najaars trends met Nederlandse designer Duran Lantink en kunstenares Bea Otte, die overigens samen op vrijdag 3 september een collectie presentatie op de planning hebben staan.

Vrijdag 3 september nam Editor-in-Chief van Harper’s Bazaar Miluska van ’t Lam het heft over en ging zo in gesprek met Danie Bless en Lisanne van Egmond over entrepeneurship. Later op de dag behandelden Miluska en Bastiaan Woudt, founder van De Mure, de vraag: “is het kunst of is het mode?”. Vervolgens besprak Miluska mode als stroomversnelling voor duurzaam leiderschap met Ronald Van der Kemp en ging ze aan tafel zitten met Farid (The Collection Amsterdam) en Atelier van Schaijck om het onderwerp: ‘van ontwerper naar ondernemer’ te bespreken. Anke de Jong kwam voor een tweede dag terug naar The HUB by AFW om in gesprek te gaan met Francis Schroembges (Wella Professionals), Hannah Bennett (MAC) en Oumayma El Boumeshouli over beauty.

De AFW Podcast Series is te beluisteren via:
Amsterdam Fashion Week: https://amsterdamfashionweek.nl/podcasts/
ELLE: https://www.elle.com/nl/
Harper’s Bazaar: https://open.spotify.com/show/3j8xt8dfVrzHSNnnRRFCr0

Trending stories

Show report: Dylan Westerweel

More

Darwin Winklaar wint Lichting 2020

More

Nieuwe Nederlandse merken in de kijker: Francon

More

Selected events