De beste skincare van 2021 op een rijtje!

Het einde van 2021 is aangebroken. Het tweede quarantaine jaar en de oneindige regenachtige dagen die we de laatste maanden hebben moeten incasseren gingen voor velen gepaard met “DIY-pamper sessies” en uitgebreide beauty routines. 2021 was ook het jaar dat talloze celebrity dermatologen als ook zelfverklaarde skin-care connaisseurs TikTok onveilig maakten met bizarre hacks en holygrail product reviews. AFW deed de test en koos een bestsellerproduct voor elke stap van jouw skin-care routine.

 

Esarora – Ice Roller €15,99
Dit is het geheime wapen om wallen in de ochtend te bestrijden! Leg de Esarora in in de ijskast en als je klaar bent, laat je het over je huid glijden om de bloedsomloop te vergroten, de zichtbaarheid van poriën te verminderen en zwelling tegen te gaan.

Paula’s Choice – Skin Balancing Pore-Reducing Toner € 24,00
Heb jij ook zoveel moeite met je vette huid onder controle te krijgen? Deze toner is perfect voor iedereen met een oily en combinatie-huidtype. Hij bevat ingrediënten die de productie van huidoliën tegengaat, maakt poriën zichtbaar kleiner en hydrateert tegelijkertijd ook nog eens. Deze staat helemaal bovenaan onze lijst!

 

CeraVe – Acne Control Cleanser €13,95
Dit product bevat de buzz-ingrediënten van 2021: salicyclic acid en niacinamide. De Acne Control Cleanser bestrijdt acne maar helpt ook om beginnende pukkeltjes te voorkomen. Het bevat als laatste ook ingrediënten om je huid te kalmeren.

The Ordinary – Caffeine Solution 5% + EGCG 30ml € 8,95
Als je zoals mij last hebt van een winterdip en je wallen dieper en dieper worden, is dit jouw nieuwe wondermiddel. De 5% Caffeine Solution + EGCG van The Ordinary maakt einde aan donkere kringen. De geconcentreerde dosis cafeïne en epigallocatechine gallatylglucoside (EGCG) afgeleid van groene theebladeren wordt snel opgenomen in de oogcontouren om verkleuring te verminderen en symptomen van vermoeidheid en stress te verlichten.

Clinique – Moisture Surge Intense 72H Lipid-Replenishing Hydrator €34,00
Deze crème doet wonderen als je naar meer hydratatie verlangt. Aloëwater en hyaluronzuur zorgen ervoor dat je huid tot wel drie dagen zijn vochtbalans behoud. Perfect als je last hebt van droge winterhuid!

Shiseido – Stick Solaire Transparent SPF50 €25,48
Dit is de meest gebruiksvriendelijke zonnebrandcrème en de enige zonnebrandcrème die werkt voor ieder huidtype, en je geen acne geeft. Ook belangrijk voor als je een uitgebreide make-up routine hebt – geen witte plakkerige look die veel zonnebrandmiddelen achterlaten wanneer je ze aanbrengt, je merkt haast niet dat je hem hebt opgesmeerd.

Aesop – Primrose Facial Cleansing Masque €33,00
Aesop’s Primrose Facial Cleansing Masque is een verhelderende, op klei gebaseerde formule die de huid reinigt, verfrist en tegelijkertijd je huid verrijkt met plantaardige oliën. Het perfecte masker voor een verwendag!

 

Trending stories

Show report: Dylan Westerweel

More

Darwin Winklaar wint Lichting 2020

More

Nieuwe Nederlandse merken in de kijker: Francon

More

Selected events