Sluit menu
Menu
Donderdag, 27 februari 2020

Fashion

De Eerste Namen van de AFW Studio Editie Maart zijn Bekend!

Amsterdam Fashion Week
Amsterdam Fashion Week presenteert van 5 t/m 7 maart de AFW Studio editie en maakt vandaag de eerste namen bekend.

 

De Studio editie trapt af ‪op donderdag 5 maart in het hart van het centrum met een exclusief AFW Studio diner en de lancering van het nieuwe project van Zoe Karssen, waarna groot Nederlands talent Lieselot Elzinga de editie zal openen met een intieme presentatie in een Amsterdams Bluescafé.

Op vrijdag 6 maart steken we ’t IJ over naar Het HEM voor onder andere de show van Daniëlle Cathari. De jonge ontwerpster gevestigd in Amsterdam, showt voor het eerst in eigen land nadat ze in 2017 haar studieproject showde op NYFW en werd ontdekt door adidas Originals, wat resulteerde in een doorlopend partnerschap. Naast de samenwerking met de sportgigant, ligt haar focus nu op het bouwen van het eigen merk. In de avond zal De La Vali van de half Britse/Nederlandse Jana en Laura de AW20/21 collectie tonen in samenwerking met Toral Shoes.

Tijdens deze AFW Studio editie zal een talentenprogramma gelanceerd worden onder leiding van Duran Lantink x Batavia Stad Fashion Outlet, het doel van het programma is een platform te creëren waarbij nieuw talent zal worden omarmd. Door middel van een 6 maanden ‘fashion journey‘ wordt samen met de talenten toegewerkt naar een show in september 2020.

Op zaterdag 7 maart vinden de inmiddels bekende AFW Talks plaats, toegankelijk voor consumenten. In de avond zal G-Star RAW een spectaculaire show neerzetten in samenwerking met GVB, de openbaar vervoerder van Amsterdam.

Voor het avond programma staan er namen als Stieglitz, Levi’s, en Ninamounah geprogrammeerd.

Ook deze AFW Studio editie zal backstage de creatieve leiding in handen zijn van onze vaste Beauty partners; MAC Cosmetics & Coty Professional Beauty.


‘Deze editie voelt als een creatieve internationale meltingpot; sterke
 jonge designers en gevestigde namen met een duidelijke missie en bewustwording waarmee zij de wereld een stukje mooier maken op een authentieke en moderne manier,’ aldus Danie Bles.

Meer in Fashion

Bud Ondersteunt Daniëlle Cathari Tijdens AFW Studio 2020

Bud Ondersteunt Daniëlle Cathari Tijdens AFW Studio 2020

Een biermerk dat zich verzet tegen de mainstream; Bud engageert zich voor opkomend talent en creatievelingen, en is sinds vorig jaar ook een household name in de Nederlandse mode-industrie. Zo werkte het merk al samen met Daily Paper, TNO, en ondersteunt deze AFW Studio de show van Daniëlle Cathari. Wij vroegen Senior Brand Manager Caroline […]

Een biermerk dat zich verzet tegen de mainstream; Bud engageert zich voor opkomend talent en creatievelingen, en is sinds vorig jaar ook een household name in de Nederlandse mode-industrie. Zo werkte het mer [...]

Second To None – The De La Vali Girls

Second To None – The De La Vali Girls

Curious about the faces behind fashion brand De La Vali?  We got together with Laura Castro and Jana Sasha and picked their brain on all things fashion and lifestyle; from restaurants, to books, to their ultimate style icon. Name: Laura Castro Age: 28 Job: Founder and creative director De La Vali Website/Instagram: @lauracastropoorta  Name: Jana Sascha Age: 18 Job: […]

Curious about the faces behind fashion brand De La Vali?  We got together with Laura Castro and Jana Sasha and picked their brain on all things fashion and lifestyle; from restaurants, to books, to thei [...]