De Wella Color Fresh Masks Kleurde de September Editie van AFW

AFW september 2020 was de editie met de meest uiteenlopende haarkleuren. In de hectiek van de backstage bij de performance van Elzinga werden de modellen zo goed als allemaal in de verf gezet. De Color Fresh Masks van Wella Professionals maken het dan ook perfect mogelijk om in een mum van tijd jezelf een nieuwe haarlook te geven.

 

Wil jij zometeen de AFW haarlooks bij jezelf uitproberen zonder je blauw te betalen aan een kappersbezoek? De Wella Professionals Color Fresh Masks beschadigen je haar niet en houden je kleur net zo fris als na een salonbezoek. De twaalf kant-en-klare maskers bieden een unieke manier om een professionele salonervaring thuis voort te zetten en zijn samengesteld met zorgvuldig geselecteerde pigmenten voor professionele kleurresultaten. Of je nu je subtiele, natuurlijk uitziende kleur wilt opfrissen of juist wilt experimenteren met een opvallende, speelse fantasiekleur, met het Color Fresh Mask van Wella Professionals kan je alle kanten uit. Binnen de 10 minuten verander jij je lokken in een glanzende kleursensatie. De maskers zijn semipermanent, en geven een prachtige kleurgetrouwe vervaging.

De verpakking voor de nieuwe collectie past perfect bij de aard van het product, en is een exclusief ontwerp dat het unieke karakter van elke nuance benadrukt. Het design van de twaalf Color Fresh Masks is ontwikkeld in samenwerking met kunstenaars, die het concept van de collectie en het nieuwe merkdoel van Wella Professionals, namelijk ‘Make Change’, tot leven brengen. Fotografe Elodie Farges leidde de fotoshoot voor de zeven natuurlijke nuances, met haar sublieme gebruik van natuurlijke elementen en vormen. De naam achter de vijf levendige nuances is Paul Fuentes, die bekend staat om zijn unieke avant-gardistische stijl.

Trending stories

Show report: Dylan Westerweel

More

Darwin Winklaar wint Lichting 2020

More

Nieuwe Nederlandse merken in de kijker: Francon

More

Selected events