Sluit menu
Menu
Zondag, 16 december 2018

Beauty

Dit Zijn de Beauty Klassiekers die een Plekje Verdienen in je Badkamerkastje

Amsterdam Fashion Week

Een beauty routine mag maximaal tien minuten kosten in mijn geval en daarom vechten producten om een plekje. Met een tsunami aan nieuwkomers elke dag die beweren ‘the next big thing’ te zijn,  zit je gauw met honderden flesjes in je badkamerkastje waarvan geen één is blijven hangen in je ochtendritueel. Geen paniek, wij zetten de wondermiddeltjes voor je op een rijtje. Tried en tested, deze klassiekers stellen je nooit teleur.

 1. Origins –  Ginzing Creme  (14,40 €)
  Als je een vettere huid hebt en olie mijdt, is Origin’s Ginzing crème perfect. Een dag- en nachtcrème die je huid hydrateert en revitaliseert.
 2. Weleda – Skin Food (10,49 €)
  Zelfs de make-up artiesten van M.A.C. zijn fan. Specifiek voor een drogere huid is dit een life saver in de winter.
 3. Elizabeth Arden – Eight Hour Crème Skin Protectant (10,95 €)
  Een crème die zijn naam heeft gekregen nadat Arden het op de kapotte knie van van haar zoontje smeerde en die 8 uur later miraculeus was genezen. Een jarenlange favoriet die zowel de huid beschermt als kalmeert.
 4. Kiehl’s – Lipbalm #1 (9 €)
  Kiehl’s lippenbalsem werkt pijlsnel als het op gekloofde lippen aankomt. Niet voor niets een cult product dat in ieders make up tasje zit.
 5. Moroccan Oil – Moroccan Oil Treatment  (44,90 €)
  Alle slachtoffers van fuzzy hair moeten deze olie als de hazen aanschaffen. Het herstelt gespleten punten en geeft je haar die umpf, waarvoor je normaal de kapper zou bellen om de schaar erin te zetten.
 6. Nuxe – Huile Prodigieuse Spray (31,49 €)
  De olie voor ieder doeleinde, alles knapt ervan op: je haar, je lichaam en je gezicht. Voor de geur alleen al zou je het doen. Plus: je benen lijken instant op die van Doutzen. Dat wil je toch?
 7. Le Labo  – Santal 33 Parfum  (152 €)
  Deze geur is zo populair dat de New York Times het beschreef als “that perfume you smell everywhere”. For a reason, want hij is zó ultiem lekker.
 8. Sebastian – Trilliant (17,35 €)
  Dit product is voor iedereen die elke dag hun haar stijlt, droogt of krult. Het is hittebestendig en laat je haar prachtig glanzen. Win-win.
 9. Klorane – Shampooing sec au lait d’avoine (14,28 €)
  Heel Parijs zweert bij deze droogshampoo. Specifiek ontworpen voor donkere haren; dit is een pareltje die geen witte gloed op je haar achterlaat. Hij is er overigens ook voor blonde haren.
 10. Shiseido – Wimperkruller (10,04 €)
  Goedkoop en geliefd. Als je het over wimperkrullers hebt valt de naam Shiseido in bijna elk gesprek.
 11. ghd – Platinum Stijltang (265 €)
  Stijlen of krullen, zonder schade aan je haar en supersnel. Geen wonder dat deze geliefd is bij alle sterrenkappers.

 

Meer in Beauty

Rimmel Pakt Uit met Campagne Tegen Beauty Cyberbullying

Rimmel Pakt Uit met Campagne Tegen Beauty Cyberbullying

Met de slogan ‘I will not be deleted’ kaart Rimmel één van de grootste problemen van deze tijd aan. Het make-up merk komt in opstand tegen beauty cyberbullying en zet een campagne neer die wellicht een platform kan bieden voor vrouwen die zich opnieuw vrij willen voelen om met hun uiterlijk te experimenteren.   Op […]

Met de slogan ‘I will not be deleted’ kaart Rimmel één van de grootste problemen van deze tijd aan. Het make-up merk komt in opstand tegen beauty cyberbullying en zet een campagne neer die wellicht ee [...]

Tried and Tested: The Skin Lounge Firming Lift Facial Mask

Tried and Tested: The Skin Lounge Firming Lift Facial Mask

De onafhankelijke test. Is it as good as sold on telsell? Het team van AFW zoekt het voor je uit en bespaart je de nodige miskopen. Wat is het? Ça coûte? En doet het wat het belooft? Dat lees je hier.  WAT Firming Lift Facial Mask – The Skin Lounge PRIJS €5 BELOFTE Dit maskertje moet het […]

De onafhankelijke test. Is it as good as sold on telsell? Het team van AFW zoekt het voor je uit en bespaart je de nodige miskopen. Wat is het? Ça coûte? En doet het wat het belooft? Dat lees je hier. [...]