Sluit menu
Menu
Zondag, 09 augustus 2020

Beauty

Dit Zijn de Beauty Klassiekers die een Plekje Verdienen in je Badkamerkastje

Amsterdam Fashion Week

Een beauty routine mag maximaal tien minuten kosten in mijn geval en daarom vechten producten om een plekje. Met een tsunami aan nieuwkomers elke dag die beweren ‘the next big thing’ te zijn,  zit je gauw met honderden flesjes in je badkamerkastje waarvan geen één is blijven hangen in je ochtendritueel. Geen paniek, wij zetten de wondermiddeltjes voor je op een rijtje. Tried en tested, deze klassiekers stellen je nooit teleur.

 1. Origins –  Ginzing Creme  (14,40 €)
  Als je een vettere huid hebt en olie mijdt, is Origin’s Ginzing crème perfect. Een dag- en nachtcrème die je huid hydrateert en revitaliseert.
 2. Weleda – Skin Food (10,49 €)
  Zelfs de make-up artiesten van M.A.C. zijn fan. Specifiek voor een drogere huid is dit een life saver in de winter.
 3. Elizabeth Arden – Eight Hour Crème Skin Protectant (10,95 €)
  Een crème die zijn naam heeft gekregen nadat Arden het op de kapotte knie van van haar zoontje smeerde en die 8 uur later miraculeus was genezen. Een jarenlange favoriet die zowel de huid beschermt als kalmeert.
 4. Kiehl’s – Lipbalm #1 (9 €)
  Kiehl’s lippenbalsem werkt pijlsnel als het op gekloofde lippen aankomt. Niet voor niets een cult product dat in ieders make up tasje zit.
 5. Moroccan Oil – Moroccan Oil Treatment  (44,90 €)
  Alle slachtoffers van fuzzy hair moeten deze olie als de hazen aanschaffen. Het herstelt gespleten punten en geeft je haar die umpf, waarvoor je normaal de kapper zou bellen om de schaar erin te zetten.
 6. Nuxe – Huile Prodigieuse Spray (31,49 €)
  De olie voor ieder doeleinde, alles knapt ervan op: je haar, je lichaam en je gezicht. Voor de geur alleen al zou je het doen. Plus: je benen lijken instant op die van Doutzen. Dat wil je toch?
 7. Le Labo  – Santal 33 Parfum  (152 €)
  Deze geur is zo populair dat de New York Times het beschreef als “that perfume you smell everywhere”. For a reason, want hij is zó ultiem lekker.
 8. Sebastian – Trilliant (17,35 €)
  Dit product is voor iedereen die elke dag hun haar stijlt, droogt of krult. Het is hittebestendig en laat je haar prachtig glanzen. Win-win.
 9. Klorane – Shampooing sec au lait d’avoine (14,28 €)
  Heel Parijs zweert bij deze droogshampoo. Specifiek ontworpen voor donkere haren; dit is een pareltje die geen witte gloed op je haar achterlaat. Hij is er overigens ook voor blonde haren.
 10. Shiseido – Wimperkruller (10,04 €)
  Goedkoop en geliefd. Als je het over wimperkrullers hebt valt de naam Shiseido in bijna elk gesprek.
 11. ghd – Platinum Stijltang (265 €)
  Stijlen of krullen, zonder schade aan je haar en supersnel. Geen wonder dat deze geliefd is bij alle sterrenkappers.

 

Meer in Beauty

Coty Professional Beauty Nieuwsoverzicht

Coty Professional Beauty Nieuwsoverzicht

Coty komt met drie nieuwe lanceringen. Het beauty bedrijf dat bekend staat om zijn diverse aanpak spreekt een bredere doelgroep aan, en sluit dan ook niemand buiten. Niche marketing op zijn best. Vandaag in de kijker: SEB MAN, een millennial lijn die de verschillende haarbehoeften van mannen aanpakt, System Professional Nativ, een volledig natuurlijke lijn […]

Coty komt met drie nieuwe lanceringen. Het beauty bedrijf dat bekend staat om zijn diverse aanpak spreekt een bredere doelgroep aan, en sluit dan ook niemand buiten. Niche marketing op zijn best. Vandaag in d [...]

Look of the Day: Army Chic

Look of the Day: Army Chic

Elke dag kiest een Chef de Cabine haar favoriete look van die dag, ze leggen in vijf stappen uit hoe jij dit thuis zelf kunt doen. Vandaag koos La Toya Velberg de look Army Chic uit de show van G-Star x GVB.   Look:  Army Chic Show: G-Star x GVB Producten:  Sebastian Professional: Shaper Zero […]

Elke dag kiest een Chef de Cabine haar favoriete look van die dag, ze leggen in vijf stappen uit hoe jij dit thuis zelf kunt doen. Vandaag koos La Toya Velberg de look Army Chic uit de show van G-Star x GVB [...]