Er rijden Dior-taxi’s rond in Londen

dior-taxi-londen

Met de nieuwe hogesnelheidstrein sta je binnen vier uur in Londen. Daar rijden deze maand stijlvolle Dior-taxi’s rond, die je naar het luxewarenhuis Harrods brengen. Daar heeft het Franse modehuis Dior de hele maand augustus een pop-up boetiek, waar designerfans terecht kunnen om hun Dior-accessoire te laten personaliseren.

dior-taxi-harrods

Dior bag

De etalage van Harrods is voor de speciale gelegenheid in de nieuwe Dior-print gehuld. Ook de taxi’s kregen het bekende printje, waaronder de groene kleur van Harrods. In de pop-up boetiek zijn niet alleen de nieuwste accessoires te koop, maar de gehele Herfst/Winter 2018 collectie. Wil je speciaal voor deze unieke ervaring een retourtje Londen kopen? Dan hebben wij hier nog wat Londense hotspots voor je.

Hoxton

Slaap in het Hoxton, midden in Shoreditch, de leukste wijk van Londen. Inmiddels heeft onze eigen Amsterdam ook een Hoxton en is het concept van het hotel duidelijk. Comfortabele kamers, een levendige lounge, goed restaurant en leuke borrels zodat je kan mingelen met locals.

Sketch

Bezoek ook zeker Sketch, bekend van Instagram. Het roze restaurant serveert niet alleen een driegangendiner, maar ook een meerdere gangen “afternoon tea”, inclusief roze champagne. Verder komen er goddelijke zoetigheden voorbij, zoals een perfect stuk cheesecake en millennial pink macarons.

The Cove Club

Dit sterrenrestaurant is casual, cool en betaalbaar. Er wordt een fantastisch vijfgangenmenu voor je gekookt voor ongeveer 60 pond. Alle ingrediënten van de gerechten zijn vers en seizoensgebonden, niet te moeilijk, en vooral heel erg lekker. Wel even reserveren, want The Cove Club is populair.

Trending stories

Show report: Dylan Westerweel

More

Darwin Winklaar wint Lichting 2020

More

Nieuwe Nederlandse merken in de kijker: Francon

More

Selected events