Friendship Amsterdam x Amsterdam Fashion Week

RVDK ‘Live Installation’
Voor de ‘live installation’ van designer Ronald van der Kemp bij hotel De L’Europe heeft Friendship Amsterdam de boottocht over de Amsterdamse grachten voor de modepers verzorgd.

Friendship Amsterdam heeft 6 luxe boten welke 100% elektrisch zijn. Voor de tocht langs de ‘live installation’ is de sloep Oceans en sleper H.M.S. Friendship ingezet. De Oceans sloep is een gerestaureerde reddingssloep uit 1959 en heeft zowel een stoere als luxueuze uitstraling. De H.M.S. Friendship is een 15 meter lange sleper met banken rondom en ronde tafels waaraan je kunt plaatsnemen.

Vanaf de sloepen keken de genodigden naar het terras van L’Europe waar de film Status Quo, die Ronald maakte voor de Parijse Haute Couture Week afgelopen juli, werd afgespeeld op een groot scherm. Op het balkon verscheen performer Jelle Haen, gekleed in een jurk gemaakt van witte vlaggen. Hij zong een eigen nummer en kreeg de kakelgrage modepers op de sloepen muisstil.

 

10% korting op jouw cruise!
Friendship Amsterdam nodigt relaties en lezers van Amsterdam Fashion Week uit om, net als de modepers, een luxe rondvaart over de Amsterdamse grachten te beleven. Boek jouw ticket vóór 31 oktober met de promocode AFW10 en ontvang 10% korting! Je stapt aan boord van een luxe (overdekte) sloep incl. goedgevulde bar en ervaren crew, die je zullen gidsen langs de meest bijzonderen highlights én ‘hidden spots’ van Amsterdam!

Liever een privé vaart boeken? Neem contact op met het team van Friendship Amsterdam via office@friendshipamsterdam.com.

Trending stories

Show report: Dylan Westerweel

More

Darwin Winklaar wint Lichting 2020

More

Nieuwe Nederlandse merken in de kijker: Francon

More

Selected events