Juwelenmerk TI SENTO – Milano Showt voor het eerst op AFW Studio

TI SENTO – Milano is sinds jaar en dag een favoriet van menig vrouw. Hoog tijd dat ze ook vertegenwoordigd worden tijdens Amsterdam Fashion Week dus. Maar wat kunnen we eigenlijk verwachten van de eerste show van TI SENTO – Milano?

De goudsmeden van TI SENTO – Milano houden zo van zilver dat zij van mening zijn dat dit edelmetaal dezelfde aandacht en waardering verdient als goud. En dat zie je terug in elk ontwerp. Sieraden worden spreekwoordelijk tot leven gebracht en de ontwerpers leggen hun hart en ziel in iedere creatie en gaan altijd voor elegant met een twist.

Alle juwelen van TI SENTO – Milano worden gemaakt van 925 eerste gehalte zilver en voorzien van een extra laagje glans in de vorm van een rhodium laagje. Daarna worden de ontwerpen versierd met zirkonia’s, parels of natuurstenen die stuk voor stuk met de hand zijn gezet. Eventueel wordt als finish gebruik gemaakt van geelgoud of roségoud.

Tijdens AFW Studio zal TI SENTO – Milano de nieuwe Spring/Summer 2019 collectie combineren met de kleding van Maison365. De collectie ‘Hidden Treasures’ is een spannende en gedurfde collectie die perfect past bij de mix-and-matchstyling van Maison365 en altijd elegant, stijlvol en vrouwelijk is. De collectie bestaat uit drie families: Indigo Impressions, Poolside Reflections en Shimmering Lights.

Denk aan zomerse kleuren als goud en blauw, turquoise en lapis, parelmoer en rosé en nieuwe stijlen als snake, windrose, paisley en bijzondere gevlochten structuren. Daarnaast is de herkenbare en haast iconische Flowerbud ook speciaal voor deze collectie opnieuw uitgebracht met nieuwe kleuren en maten. Hidden Treasures is een levendige collectie die je direct meevoeren naar hete zomers aan de rand van het zwembad, een cocktail aan de bar en een zomerliefde.

 

Meer informatie over TI SENTO – Milano? Bezoek de website: https://www.tisento-milano.nl/

Trending stories

Show report: Dylan Westerweel

More

Darwin Winklaar wint Lichting 2020

More

Nieuwe Nederlandse merken in de kijker: Francon

More

Selected events