Look of the Day: Army Chic

Elke dag kiest een Chef de Cabine haar favoriete look van die dag, ze leggen in vijf stappen uit hoe jij dit thuis zelf kunt doen. Vandaag koos La Toya Velberg de look Army Chic uit de show van G-Star x GVB.

 

Look:  Army Chic

Show: G-Star x GVB

Producten:  Sebastian Professional: Shaper Zero Gravity, Shaper ID, Potion 9 Lite, Shaper Fierce, ghd Helios, ghd Soft Curl Tong

Moeilijkheidsgraad: 4

Gelegenheid: Casual Chic dress code party

5 steps away
1)
Eerst brengen we de Shaper ID op de aanzet van het haar aan, en de Potion 9 Lite op de lengtes. Vervolgens het haar strak naar achteren toe drogen met de ghd Helios.

2) Dan borstelen we het haar naar achteren met de Shaper Zero Grafity, vervolgens zet je het haar laag in de nek vast in een staart. Let er op dat de zijkanten strak naar achter zijn getrokken en de bovenkant van het haar mag iets losser.

3) Nu is het tijd om een zachte krul aan te brengen met de ghd Soft Curl Tong. De staart ga je vervolgens twisten en naar boven brengen zodat je een gedrapeerde knot krijgt.

4) Het is belangrijk om de puntjes van je haar niet te twisten en opzij te houden, om later rond het elastiekje te draaien.

5) Shaper Fierce spray je op de punten van je haar om ze vervolgens rond het elastiekje vast te zetten met een pinnetje.

1. Shaper Zero Gravity
2. Shaper ID
3.
Potion 9 Lite
4.
Shaper Fierce
5. 
ghd Helios
6.
ghd soft curl tong

 

Trending stories

Show report: Dylan Westerweel

More

Darwin Winklaar wint Lichting 2020

More

Nieuwe Nederlandse merken in de kijker: Francon

More

Selected events