Sluit menu
Menu
Woensdag, 20 februari 2019

Beauty

Look of the Day: Denim & Contemporary

Amsterdam Fashion Week

Elke dag kiest de Chef de Cabine haar favoriete look van die dag, zodat jij hem thuis kan na-apen. Connie Man van MAC, kiest vandaag voor twee looks. De ‘Denim’ en de ‘Flavio Contemporary’ die ze maakte voor de show van Hudson’s Bay.

Look: Denim
Benodigdheden: Complete Comfort Cream, Studio Fix Fluid, Studio Fix 24 hours concealer, Blot Powder, Powder Blush in de kleur Melba, Fluid Line Eyeliner in de kleur Black Track, Brush Cleanser, Chromagraphic liner in de kleur Marine Ultra, Extended Play Gigablack Lash
Brush: #188S, #286S, #135S, #129S, #266S
Moeilijkheidsgraad (op een schaal van 1-5): 5
Gelegenheid: Voor een feestje of een zaterdagavond uitgaan met je beste vriendinnen

Hoe dan?

 1. Gebruik je handen om de Complete Comfort Cream aan te brengen op je hele gezicht.
 2. Met de #188S breng je de Studio Fix Fluid aan van het midden van je gezicht richting de hoeken van het gezicht.
 3. Vervolgens gebruik je de #135S om de Studio Fix 24 hours concealer aan te brengen onder je ogen van de neusbrug tot aan de buitenste hoek van het oog.
 4. Voor een dun laagje Blot Powder over je foundation gebruik je de #135S. Begin in het midden van je gezicht en blend het tot aan de randen van je gezicht.
 5. Tijd voor blush. Gebruik de #129S om op je wangen de Powder Blush in de kleur Melba aan te brengen. Als je het te heftig vindt kun je dit nog blenden door een 8 te maken met je kwast van de top van je wangen tot je slaap.
 6. Voor de eyeliner gebruik je de #266S. Gebruik de Fluid Line Eyeliner in de kleur Black Track en maak een wing. Maak vervolgens de kwast schoon met de Brush Cleanser. Vervolgens gebruik je dezelfde kwast om de Chromagraphic liner in de kleur Marine Ultra aan te brengen parallel boven de eerste lijn zodat de twee wings aansluiten.
 7. Om de look af te maken gebruik je een aantal lagen van de Extended Play Gigablack Lash vanaf de basis van je wimpers tot de top.

1. Complete Comfort Cream
2. Studio Fix Fluid
3. Studio Fix 24 hours concealer
4. Blot Powder
5. Powder Blush
6. Fluid Line Eyeliner
7. Chromagraphic liner
8. Extended Play Gigablack Lash
9. #188S
10. #286S
11. #135S
12. #129S
13. #266S

Look: Flavio Contemporary

Look: Flavio Contemporary
Benodigdheden: Studio moisture fix, Studio Fix 24 hours concealer, Blot Powder, Retro Matte Liquid Lipstick in de kleur High Drama
Brush: #188S, #286S, #135S
Moeilijkheidsgraad (op een schaal van 1-5): 3
Gelegenheid: In de herfst zou dit een everyday look kunnen zijn, maar het is ook mooi voor bijvoorbeeld een zakelijke afspraak.

Hoe dan?

 1. Breng met je fingers de Studio moisture fix aan
 2. Gebruik de #188S om de Studio Fix Fluid aan te brengen van het midden van het gezicht naar de buitenste hoeken.
 3. Breng de Studio Fix 24 hours concealer aan met de #286S net onder de ogen, van de neusbrug tot de buitenste hoek van je oog.
 4. Met de #135S breng je nu een dun laagje Blot Powder aan over je foundation. Begin in het midden van het gezicht en werk naar de randen van je gezicht.
 5. Als finishing touch gebruik je de Retro Matte Liquid Lipstick in de kleur High Drama. Breng de lipstick aan van de cupidoboog naar de hoeken van de lippen. Deze lipstick heeft een hele goede dekking dus je hebt geen lipliner nodig.

1. Studio Moisture Fix
2. Studio Fix Fluid
3. Studio Fix 24 hours concealer
4. Blot Powder
5. Retro Matte Liquid Lipstick
6. #188S
7. #286S
8. #135S

Meer in Beauty

Dit Zijn Dé Travel Essentials Voor Deze Winter

Dit Zijn Dé Travel Essentials Voor Deze Winter

Voor alle feestdagen reizigers die zorgeloos de kerstperiode willen doorkomen, geen paniek! Wij hebben alvast de perfecte ‘ik ga op reis en ik neem mee…’ lijst samengesteld. Of je nu naar New York, Parijs, of de Alpen trekt; hier zijn jou travel essentials op een rijtje. Anecdote Beanie Cruciaal item in je Fall/Winter garderobe Scotch […]

Voor alle feestdagen reizigers die zorgeloos de kerstperiode willen doorkomen, geen paniek! Wij hebben alvast de perfecte ‘ik ga op reis en ik neem mee…’ lijst samengesteld. Of je nu naar New York [...]

De Meest Veelzijdige Gift Guide Voor Alle Last-minute Kerstshoppers

De Meest Veelzijdige Gift Guide Voor Alle Last-minute Kerstshoppers

In het geval je al flink last hebt van giftshopping stress, hebben wij alvast een aantal last-minute kerst must-haves geselecteerd. Of het nu voor je trendgevoelige nichtje is of je moeilijk te behagen vader. Hopelijk kan je met dit lijstje gericht over de Kalverstraat navigeren, en vallen er niet te veel slachtoffers… Happy shopping! Scotch […]

In het geval je al flink last hebt van giftshopping stress, hebben wij alvast een aantal last-minute kerst must-haves geselecteerd. Of het nu voor je trendgevoelige nichtje is of je moeilijk te behagen vader [...]