Sluit menu
Menu
Maandag, 17 december 2018

Beauty

Look of the Day: Denim & Contemporary

Amsterdam Fashion Week

Elke dag kiest de Chef de Cabine haar favoriete look van die dag, zodat jij hem thuis kan na-apen. Connie Man van MAC, kiest vandaag voor twee looks. De ‘Denim’ en de ‘Flavio Contemporary’ die ze maakte voor de show van Hudson’s Bay.

Look: Denim
Benodigdheden: Complete Comfort Cream, Studio Fix Fluid, Studio Fix 24 hours concealer, Blot Powder, Powder Blush in de kleur Melba, Fluid Line Eyeliner in de kleur Black Track, Brush Cleanser, Chromagraphic liner in de kleur Marine Ultra, Extended Play Gigablack Lash
Brush: #188S, #286S, #135S, #129S, #266S
Moeilijkheidsgraad (op een schaal van 1-5): 5
Gelegenheid: Voor een feestje of een zaterdagavond uitgaan met je beste vriendinnen

Hoe dan?

 1. Gebruik je handen om de Complete Comfort Cream aan te brengen op je hele gezicht.
 2. Met de #188S breng je de Studio Fix Fluid aan van het midden van je gezicht richting de hoeken van het gezicht.
 3. Vervolgens gebruik je de #135S om de Studio Fix 24 hours concealer aan te brengen onder je ogen van de neusbrug tot aan de buitenste hoek van het oog.
 4. Voor een dun laagje Blot Powder over je foundation gebruik je de #135S. Begin in het midden van je gezicht en blend het tot aan de randen van je gezicht.
 5. Tijd voor blush. Gebruik de #129S om op je wangen de Powder Blush in de kleur Melba aan te brengen. Als je het te heftig vindt kun je dit nog blenden door een 8 te maken met je kwast van de top van je wangen tot je slaap.
 6. Voor de eyeliner gebruik je de #266S. Gebruik de Fluid Line Eyeliner in de kleur Black Track en maak een wing. Maak vervolgens de kwast schoon met de Brush Cleanser. Vervolgens gebruik je dezelfde kwast om de Chromagraphic liner in de kleur Marine Ultra aan te brengen parallel boven de eerste lijn zodat de twee wings aansluiten.
 7. Om de look af te maken gebruik je een aantal lagen van de Extended Play Gigablack Lash vanaf de basis van je wimpers tot de top.

1. Complete Comfort Cream
2. Studio Fix Fluid
3. Studio Fix 24 hours concealer
4. Blot Powder
5. Powder Blush
6. Fluid Line Eyeliner
7. Chromagraphic liner
8. Extended Play Gigablack Lash
9. #188S
10. #286S
11. #135S
12. #129S
13. #266S

Look: Flavio Contemporary

Look: Flavio Contemporary
Benodigdheden: Studio moisture fix, Studio Fix 24 hours concealer, Blot Powder, Retro Matte Liquid Lipstick in de kleur High Drama
Brush: #188S, #286S, #135S
Moeilijkheidsgraad (op een schaal van 1-5): 3
Gelegenheid: In de herfst zou dit een everyday look kunnen zijn, maar het is ook mooi voor bijvoorbeeld een zakelijke afspraak.

Hoe dan?

 1. Breng met je fingers de Studio moisture fix aan
 2. Gebruik de #188S om de Studio Fix Fluid aan te brengen van het midden van het gezicht naar de buitenste hoeken.
 3. Breng de Studio Fix 24 hours concealer aan met de #286S net onder de ogen, van de neusbrug tot de buitenste hoek van je oog.
 4. Met de #135S breng je nu een dun laagje Blot Powder aan over je foundation. Begin in het midden van het gezicht en werk naar de randen van je gezicht.
 5. Als finishing touch gebruik je de Retro Matte Liquid Lipstick in de kleur High Drama. Breng de lipstick aan van de cupidoboog naar de hoeken van de lippen. Deze lipstick heeft een hele goede dekking dus je hebt geen lipliner nodig.

1. Studio Moisture Fix
2. Studio Fix Fluid
3. Studio Fix 24 hours concealer
4. Blot Powder
5. Retro Matte Liquid Lipstick
6. #188S
7. #286S
8. #135S

Meer in Beauty

Rimmel Pakt Uit met Campagne Tegen Beauty Cyberbullying

Rimmel Pakt Uit met Campagne Tegen Beauty Cyberbullying

Met de slogan ‘I will not be deleted’ kaart Rimmel één van de grootste problemen van deze tijd aan. Het make-up merk komt in opstand tegen beauty cyberbullying en zet een campagne neer die wellicht een platform kan bieden voor vrouwen die zich opnieuw vrij willen voelen om met hun uiterlijk te experimenteren.   Op […]

Met de slogan ‘I will not be deleted’ kaart Rimmel één van de grootste problemen van deze tijd aan. Het make-up merk komt in opstand tegen beauty cyberbullying en zet een campagne neer die wellicht ee [...]

Tried and Tested: The Skin Lounge Firming Lift Facial Mask

Tried and Tested: The Skin Lounge Firming Lift Facial Mask

De onafhankelijke test. Is it as good as sold on telsell? Het team van AFW zoekt het voor je uit en bespaart je de nodige miskopen. Wat is het? Ça coûte? En doet het wat het belooft? Dat lees je hier.  WAT Firming Lift Facial Mask – The Skin Lounge PRIJS €5 BELOFTE Dit maskertje moet het […]

De onafhankelijke test. Is it as good as sold on telsell? Het team van AFW zoekt het voor je uit en bespaart je de nodige miskopen. Wat is het? Ça coûte? En doet het wat het belooft? Dat lees je hier. [...]