Sluit menu
Menu
Donderdag, 26 november 2020

Beauty

Look of the Day: Levi’s

Amsterdam Fashion Week

Elke dag kiest een Chef de Cabine zijn favoriete look van die dag, ze leggen in vijf stappen uit hoe jij dit thuis zelf kunt doen. Vandaag koos Wella Professionals Creative Artist Mark van Westerop een van de looks van Levi’s.

 

Welke producten zijn er nodig? Wella Professionals EIMI Dry Me droogshampoo, Wella Professionals EIMI Ocean Spritz , Wella Professionals Mistify Me, Wella Professionals EIMI Perfect Me.

Welke tools zijn er nodig? ghd föhn Helios, ghd styler Platinum+

Moeilijkheidsgraad? 4

Perfecte gelegenheid? Alledaags! Van classy tot rauw.

5 steps away
1. Zorg ervoor dat je haar gewassen is en handdoekdroog. Breng Wella Professionals Dry Me droogshampoo aan bij de aanzet voor volume en Wella Professionals Ocean Spritz op lengten en punten voor textuur. Droog je haar vervolgens op z’n kop met de ghd föhn. Met een grove paddle brush kan je haar polijsten.

2. Maak een scheiding van oor tot oor en zet de bovenkant vast met een klem. Begin vervolgens aan de achterkant in de nek met het maken van strengen van ongeveer 4 cm breed.

3. Spray Ocean Spritz over de gehele streng haar. Begin bovenaan door het haar een kant op te duwen zodat je een lus krijg. Zet de styler er met een klepperende manier op en ga na beneden. Als de eerste lus gemaakt is maak je een nieuwe lus de andere kant op (zodat je een S vorm krijg). Zo ga je door tot de punten.

4. Het hele haar wordt zo sectie voor sectie zo in gezet. Tip: zorg dat aan de voorkant (het aangezicht) de S wave naar voren begint. Verdeel vervolgens ook de bovenkant in secties. Fixeer de look met Wella Professionals Mistify Me. Deze spray houdt je waves in model maar maakt het haar niet hard.

5. Mix Wella Professionals EIMI Perfect Me en EMI Mistify Me Spray in je handen en kneed dat hier en daar in het haar.  Voor een rauwere eindlook gooi je het haar voorover naar voren en maak je het los met je handen.

 

 

Meer in Beauty

De Wella Color Fresh Masks Kleurde de September Editie van AFW

De Wella Color Fresh Masks Kleurde de September Editie van AFW

AFW september 2020 was de editie met de meest uiteenlopende haarkleuren. In de hectiek van de backstage bij de performance van Elzinga werden de modellen zo goed als allemaal in de verf gezet. De Color Fresh Masks van Wella Professionals maken het dan ook perfect mogelijk om in een mum van tijd jezelf een nieuwe […]

AFW september 2020 was de editie met de meest uiteenlopende haarkleuren. In de hectiek van de backstage bij de performance van Elzinga werden de modellen zo goed als allemaal in de verf gezet. De Color Fres [...]

House Of Orange Chef de Cabines over de Beste AFW Make-up Looks

House Of Orange Chef de Cabines over de Beste AFW Make-up Looks

Tijdens de AFW september 2020 editie is House of Orange onze officiële make-up partner. Wij spraken de Chef de Cabines van de looks van Visions Of, Reconstruct, CRUÈL en Mulas Hybrid Haus, over hun ervaring als make-up artiest en het creëren van de AFW looks.   Show: Visions Of Chef de Cabine: Lydia le Loux […]

Tijdens de AFW september 2020 editie is House of Orange onze officiële make-up partner. Wij spraken de Chef de Cabines van de looks van Visions Of, Reconstruct, CRUÈL en Mulas Hybrid Haus, over hun ervarin [...]