Sluit menu
Menu
Donderdag, 24 juni 2021

Beauty

Look of the Day: Levi’s

Amsterdam Fashion Week

Elke dag kiest een Chef de Cabine zijn favoriete look van die dag, ze leggen in vijf stappen uit hoe jij dit thuis zelf kunt doen. Vandaag koos Wella Professionals Creative Artist Mark van Westerop een van de looks van Levi’s.

 

Welke producten zijn er nodig? Wella Professionals EIMI Dry Me droogshampoo, Wella Professionals EIMI Ocean Spritz , Wella Professionals Mistify Me, Wella Professionals EIMI Perfect Me.

Welke tools zijn er nodig? ghd föhn Helios, ghd styler Platinum+

Moeilijkheidsgraad? 4

Perfecte gelegenheid? Alledaags! Van classy tot rauw.

5 steps away
1. Zorg ervoor dat je haar gewassen is en handdoekdroog. Breng Wella Professionals Dry Me droogshampoo aan bij de aanzet voor volume en Wella Professionals Ocean Spritz op lengten en punten voor textuur. Droog je haar vervolgens op z’n kop met de ghd föhn. Met een grove paddle brush kan je haar polijsten.

2. Maak een scheiding van oor tot oor en zet de bovenkant vast met een klem. Begin vervolgens aan de achterkant in de nek met het maken van strengen van ongeveer 4 cm breed.

3. Spray Ocean Spritz over de gehele streng haar. Begin bovenaan door het haar een kant op te duwen zodat je een lus krijg. Zet de styler er met een klepperende manier op en ga na beneden. Als de eerste lus gemaakt is maak je een nieuwe lus de andere kant op (zodat je een S vorm krijg). Zo ga je door tot de punten.

4. Het hele haar wordt zo sectie voor sectie zo in gezet. Tip: zorg dat aan de voorkant (het aangezicht) de S wave naar voren begint. Verdeel vervolgens ook de bovenkant in secties. Fixeer de look met Wella Professionals Mistify Me. Deze spray houdt je waves in model maar maakt het haar niet hard.

5. Mix Wella Professionals EIMI Perfect Me en EMI Mistify Me Spray in je handen en kneed dat hier en daar in het haar.  Voor een rauwere eindlook gooi je het haar voorover naar voren en maak je het los met je handen.

 

 

Meer in Beauty

Dit zijn de beste skincare producten van 2020!

Dit zijn de beste skincare producten van 2020!

Ik weet niet of jullie hier hetzelfde in zijn, maar december is voor mij de maand waarin ik het begrip “self-care” iets te letterlijk neem, en vervolgens honderden euro’s uitgeef aan veel te dure kaarsen, unieke thee blends en bovenaan het lijstje: skincare. Na uren het internet afgezocht te hebben en gebruik te hebben gemaakt  […]

Ik weet niet of jullie hier hetzelfde in zijn, maar december is voor mij de maand waarin ik het begrip “self-care” iets te letterlijk neem, en vervolgens honderden euro’s uitgeef aan veel te dur [...]

De AFW Industry Podcast Series krijgt een verlenging!

De AFW Industry Podcast Series krijgt een verlenging!

Na de successvolle podcasts tijdens de AFW september editie 2020 krijgt de AFW Industry Podcast Series een verlenging. De AFW Podcast Series bestaat uit intiemere gesprekken, en wordt verzorgd door een diverse line-up van industry insiders. Deze keer gaat Danie Bles in gesprek met zowel Chef De Cabine van Wella Professionals: Bianca Van Zwieten als […]

Na de successvolle podcasts tijdens de AFW september editie 2020 krijgt de AFW Industry Podcast Series een verlenging. De AFW Podcast Series bestaat uit intiemere gesprekken, en wordt verzorgd door een divers [...]