Sluit menu
Menu
Zondag, 12 juli 2020

Beauty

Look of the Day: Levi’s

Amsterdam Fashion Week

Elke dag kiest een Chef de Cabine zijn favoriete look van die dag, ze leggen in vijf stappen uit hoe jij dit thuis zelf kunt doen. Vandaag koos Wella Professionals Creative Artist Mark van Westerop een van de looks van Levi’s.

 

Welke producten zijn er nodig? Wella Professionals EIMI Dry Me droogshampoo, Wella Professionals EIMI Ocean Spritz , Wella Professionals Mistify Me, Wella Professionals EIMI Perfect Me.

Welke tools zijn er nodig? ghd föhn Helios, ghd styler Platinum+

Moeilijkheidsgraad? 4

Perfecte gelegenheid? Alledaags! Van classy tot rauw.

5 steps away
1. Zorg ervoor dat je haar gewassen is en handdoekdroog. Breng Wella Professionals Dry Me droogshampoo aan bij de aanzet voor volume en Wella Professionals Ocean Spritz op lengten en punten voor textuur. Droog je haar vervolgens op z’n kop met de ghd föhn. Met een grove paddle brush kan je haar polijsten.

2. Maak een scheiding van oor tot oor en zet de bovenkant vast met een klem. Begin vervolgens aan de achterkant in de nek met het maken van strengen van ongeveer 4 cm breed.

3. Spray Ocean Spritz over de gehele streng haar. Begin bovenaan door het haar een kant op te duwen zodat je een lus krijg. Zet de styler er met een klepperende manier op en ga na beneden. Als de eerste lus gemaakt is maak je een nieuwe lus de andere kant op (zodat je een S vorm krijg). Zo ga je door tot de punten.

4. Het hele haar wordt zo sectie voor sectie zo in gezet. Tip: zorg dat aan de voorkant (het aangezicht) de S wave naar voren begint. Verdeel vervolgens ook de bovenkant in secties. Fixeer de look met Wella Professionals Mistify Me. Deze spray houdt je waves in model maar maakt het haar niet hard.

5. Mix Wella Professionals EIMI Perfect Me en EMI Mistify Me Spray in je handen en kneed dat hier en daar in het haar.  Voor een rauwere eindlook gooi je het haar voorover naar voren en maak je het los met je handen.

 

 

Meer in Beauty

Coty Professional Beauty Nieuwsoverzicht

Coty Professional Beauty Nieuwsoverzicht

Coty komt met drie nieuwe lanceringen. Het beauty bedrijf dat bekend staat om zijn diverse aanpak spreekt een bredere doelgroep aan, en sluit dan ook niemand buiten. Niche marketing op zijn best. Vandaag in de kijker: SEB MAN, een millennial lijn die de verschillende haarbehoeften van mannen aanpakt, System Professional Nativ, een volledig natuurlijke lijn […]

Coty komt met drie nieuwe lanceringen. Het beauty bedrijf dat bekend staat om zijn diverse aanpak spreekt een bredere doelgroep aan, en sluit dan ook niemand buiten. Niche marketing op zijn best. Vandaag in d [...]

Look of the Day: Army Chic

Look of the Day: Army Chic

Elke dag kiest een Chef de Cabine haar favoriete look van die dag, ze leggen in vijf stappen uit hoe jij dit thuis zelf kunt doen. Vandaag koos La Toya Velberg de look Army Chic uit de show van G-Star x GVB.   Look:  Army Chic Show: G-Star x GVB Producten:  Sebastian Professional: Shaper Zero […]

Elke dag kiest een Chef de Cabine haar favoriete look van die dag, ze leggen in vijf stappen uit hoe jij dit thuis zelf kunt doen. Vandaag koos La Toya Velberg de look Army Chic uit de show van G-Star x GVB [...]