Look of the Day: Modern Mullets

Elke dag kiest een Chef de Cabine haar favoriete look van die dag, ze leggen in stappen uit hoe jij dit thuis zelf kunt doen. Vandaag koos Wella Professionals Creative Artist Bianca van Zwieten een van de looks van Elzinga: “Modern Mullets”.

 

Welke producten zijn er nodig? Wella Professionals EIMI Extra Volume, EIMI Perfect Me en EIMI Absolute Set. Alles om glans en stevigheid te geven aan het haar. Finish met EIMI Glam Mist.

Welke tools zijn er nodig?
Een föhn met diffuser en een elastiekje.

Moeilijkheidsgraad? 2
De perfecte textuur ziet eruit als de dag na een feestje….modern, rock & roll. Perfecte altijd goed party look!!

 

5 steps away

1. Breng EIMI Extra Volume Mousse aan op de aanzet van je haar en kam het door met en grove kam. Je deelt het haar onderaan de slaap af als een halve staart en op hoogste punt doe je het elastiek er strak in.

2. Breng EIMI Absolute Set aan op de haarlijn. Om de staart mooi clean en strak te maken.

3. Föhn het haar op de laagste stand voorzichtig droog met de haargroei mee dus naar beneden en gebruik hiervoor een föhn met diffuser, maak geen volume aan de zijkanten of op boven op het hoofd, maak volume in de lengten.

4. Spray vervolgens EIMI Glam Mist rond het hoofd, Breng EIMI Perfect Me aan in de lengten en in de punten om een licht vettig gevoel te geven aan de look. Alsof je het al gedragen hebt naar een feestje.

5. Als je tevreden bent over je look helemaal fixeren met EIMI Absolute Set.

1. EIMI Extra Volume Mousse

2. EIMI Absolute Set

4. EIMI Perfect Me 

5. EIMI Glam Mist

 

Trending stories

Show report: Dylan Westerweel

More

Darwin Winklaar wint Lichting 2020

More

Nieuwe Nederlandse merken in de kijker: Francon

More

Selected events