Look of the Day: Pink Knot

Elke dag kiest een Chef de Cabine zijn of haar favoriete look van die dag, ze leggen in vijf stappen uit hoe jij dit thuis zelf kunt doen. Vandaag koos La Toya Velberg de look ‘Pink Knot’ uit de show van Jenneskens.

 

Hoe noem je de look? Pink Knot

Welke producten zijn er nodig? Sebastian Texture Maker, Sebastian Mousse forte, Sebastian Drynamic, Sebastian Zero Gravity, Sebastian Gel Forte

Moeilijkheidsgraad:
2

Perfecte gelegenheid: Any time you want tobbe fabulous!

5 steps away! 

1) Bereid het haar voor door Sebastian Mousse Forte er doorheen te kneden, deze mousse zorgt voor een stevige hold en beschermt het haar tegen de hitte van styling tools. Spray vervolgens Texture Maker op het haar voor textuur en grip. Maak een middenscheiding tot boven op het hoofd.

2) Föhn het haar in de richting waarin je de knot wilt plaatsen.

3) Breng Sebastian Gel Forte aan op de middenscheiding en de contouren van het hoofd en kam dit door richting de knot, neem ook de korte haren van de contouren mee. De Gel Forte geeft een parelmoerachtige glans en geeft een doorkambare hold. Spray de contouren in met de Zero Gravity. Deze lichte hairspray heeft alle voordelen van een hairspray maar voelt niet zo aan.

4) Breng het haar samen in een paardenstaart, bevestig hier eventueel roze extensions in om de look zo perfect mogelijk na te maken.  Spray de paardenstaart in met Sebastian Drynamic.

5) Verdeel de staart in twee strengen en twist deze om elkaar heen zodat er een knot ontstaat, zet deze vast met een elastiek. Laat wat plukjes los en geeft deze samen met het uiteinde van de paardenstaart meer vorm met Sebastian Drynamic.

Trending stories

Show report: Dylan Westerweel

More

Darwin Winklaar wint Lichting 2020

More

Nieuwe Nederlandse merken in de kijker: Francon

More

Selected events