Look of the Day: Texture Blond

Elke dag kiest een Chef de Cabine zijn of haar favoriete look van die dag, ze leggen in vijf stappen uit hoe jij dit thuis zelf kunt doen. Vandaag koos WELLA Ambassador en Top Artist Francis Schroembges de look ‘Texture Blond’ uit de show van Schepers Bosman.

Hoe noem je de look? Texture Blond

Welke producten zijn er nodig? Sebastian Texture Maker, Sebastian Drynamic, Sebastian Re-Shaper

Welke tools zijn er eventueel nodig? GHD unplugged, GHD diffuser

Moeilijkheidsgraad (1 is erg makkelijk 5 is erg moeilijk)?  2

Perfecte gelegenheid? Festival, beach party

5 steps away! 

  1. Spray op de aanzet SebastianTexture Maker, droog het aan met een diffuser, maar niet direct op de hoofdhuid zodat de lucht goed verdeeld wordt. Deze spray bevat zeezoutkristallen en zorgt voor een stevige hold met matte finish.
  2. Maak in het overige haar een aantal vlechtjes losjes van de hoofdhuid en klepper de vlechtjes (lees: grijp en laat los) met de nieuwe stylingtool ghd unplugged, en laat ze even aan de lucht afkoelen.
  3. Haal de vlechtjes nog niet los. Breng Sebastian Drynamic aan op de aanzet, buig kleine plukjes van het losse haar en klepper deze ook even in de stijltang voor verschil in texturen. Sebastian Drynamic is de ideale droogshampoo die ook textuur aan het haar geeft.
  4. Haal vervolgens de vlechtjes voorzichtig los met de vingers
  5. Breng hier en daar een accent aan met Sebastian Re-Shaper, een uitborstelbare hairspray, die ook bescherming biedt tegen vocht, zodat je look lang in shape blijft!
www.sebastianprofessional.nl

Trending stories

Show report: Dylan Westerweel

More

Darwin Winklaar wint Lichting 2020

More

Nieuwe Nederlandse merken in de kijker: Francon

More

Selected events