Look of the Day: Underground Chic

Elke dag kiest een Chef de Cabine haar favoriete look van die dag, ze leggen in vijf stappen uit hoe jij dit thuis zelf kunt doen. Vandaag koos Connie Man de look Underground Chic van de show van G-Star RAW x GVB.

Look: Underground Chic

Benodigdheden: Face & Body Foundation, Shape + Shade Brow Tint, Pro Face Palette Light Blush, Pro Face Palette Illumniate, In extreme dimension mascara, Pro Longwear Fluidline Gel Eyeliner Blacktrack, Lipconditioner

Brushes: #159, #263

Moeilijkheidsgraad: 3

Gelegenheid: Elke dag doordat de look fris is, maar door de eyeliner en wimpers ook chic

Hoe dan?

  1. Gebruik Face & Body foundation voor een glowy huid.
  2. Zet de wenkbrauwen aan met Shape + Shade Brow Tint voor volume. Gebruik de poederkant om ze in te kleuren en de liner kant om haartjes te tekenen. Gebruik wenkbrauwgel om de haartjes nog iets meer omhoog te borstelen.
  3. Voor de wangen kun je de kleuren van het Pro Face Palette Light Blush een beetje mengen met je vingers en ook zo aanbrengen. Gebruik Pro Face Palette Illumniate op je jukbenen, neusbrug, ogen en kin. Zo creëer je lichtpuntjes in je gezicht.
  4. Krul de wimpers goed met een wimperkrultang en gebruik daarna de In Extreme Dimension Mascara. De lege stukjes aan de buitenkant kun je opvullen met wimperstukjes.
  5. Gebruik de Pro Longwear Fluidline Gel Eyeliner Blacktrack, maar alleen aan de buitenkant van de ogen voor een zachtere lijn.
  6. Breng wat Lip Conditioner aan op de lippen voor een natuurlijke, frisse en gezonde look.

Trending stories

Show report: Dylan Westerweel

More

Darwin Winklaar wint Lichting 2020

More

Nieuwe Nederlandse merken in de kijker: Francon

More

Selected events