Off Schedule Amsterdam Fashion Week bekend

We zijn super trots op ons Show Schedule, maar ook het Off Schedule programma mag er wezen. En ook fijn: het is toegankelijk voor consumenten. Zo is er een YouTube x AFW cinema waar de shows dagelijks via livestream te zien zullen zijn, en waar drie familiar faces uit de modeindustrie ieder een dag cureren. Aan de zijkant van de tent is er een groot scherm waar het hele Museumplein de livestream zal kunnen volgen. Daarnaast zijn er natuurlijk allerlei events op lokatie. Zo is er een cocktail party bij Vivienne Westwood, heeft Stieglitz een pop-up store en zijn er verschillende influencer closet sales. Om maar een dwarsstraat te noemen.

AFW x YouTube Cinema
De AFW x YouTube Cinema is een Pop-Up bioscoop op het AFW-terrein. Hier zullen de shows via een livestream op groot scherm te volgen zijn. Daarnaast is er een gevarieerde line up gecureerd door The New Originals, Kimberley Jenneskens en Mariëtte Hoitink. Van in-depth industry talks tot YouTube medleys, van Q&A’s met designers tot live backstage sneak peeks. Kortom: hier zal zowel liefhebber als professional bediend worden met een inspirerend aanbod van mode in haar facetten.

Rijksmuseum Fashion Tour
Het Rijksmuseum biedt in samenwerking met AFW drie verschillende Fashion Tours aan. Linda Tol, Marloes Hoedeman en Bibi van de Velden hebben elk hun favoriete meesterstukken geselecteerd.

Last Minute Tickets
Ook als consument kun je aanwezig zijn bij een show tijdens Amsterdam Fashion Week. Wat moet je doen?

  1. Check het AFW programma om te zien welke show je bij zou willen wonen.
  2. Zorg dat je een half uur voor showtime aanwezig bent bij de venue (locatie: Museumplein)
  3. Registreer je ter plaatse, vergeet niet je ID mee te nemen!
  4. Vlak voor de show begint, wordt er een aantal mensen toegelaten om de show bij te wonen.
  5. Mocht je nou niet tot die lucky few behoren, dan is er altijd nog de AFW x YouTube cinema en het scherm aan de zijkant van de tent, waar de shows via een livestream op groot beeld te volgen zijn.

 

Bekijk hier het complete Off Schedule Programma:

Trending stories

Show report: Dylan Westerweel

More

Darwin Winklaar wint Lichting 2020

More

Nieuwe Nederlandse merken in de kijker: Francon

More

Selected events