Open to public: AFW x FOUR Amsterdam

Tijdens AFW september 2021 is het eindelijk weer mogelijk om activiteiten te organiseren die toegankelijk zijn voor het publiek. Met deze reden presenteert AFW het meest uitgebreide open to public programma tot nu toe. Op zaterdag 4 september van 12:00 tot 18:00 opent FOUR Amsterdam in samenwerking met AFW zijn deuren voor iedereen en vinden er verschillende activiteiten plaats met geselecteerde creatives.

 

Customisation Station
De winkel op de Van Baerlestraat 9-11 wordt op 4 september omgetoverd in een AFW customisation station. Amsterdam Fashion Week heeft voor deze editie samen met FOUR Amsterdam nieuwe exclusieve merchandise ontworpen die bestaat uit twee crewneck sweaters in het roze en in het grijs. De crewnecks kan je laten omtoveren door {Studio} TAIDE en zijn te koop voor €59,- in de FOUR Amsterdam winkel. Bij creative Aimée Adriaansen van TAKE YOUR AIM  kan je overigens je eigen sneakers laten customisen.

HYP3 Amsterdam
Voor alle sneakercollectors zal er een winactie plaatsvinden in samenwerking met HYP3, een Amsterdamse sneakerwinkel die limited edition items weder verkoopt. Waag je kans met onze grijpmachine en win een paar sneakers uit het exclusieve HYP3 archief. Niet gewonnen? Dan kan je nog altijd een paar nieuwe sneakers scoren bij de officiële HYP3 stand in de winkel.

Overige activiteiten
Als dat nog niet genoeg was, zal er op zaterdag ook een tattoo artist van Ink District aanwezig zijn, waarbij je gratis een tattoo kan laten zetten. Als je graag met je nieuwe item op de foto wil kan je gefotografeerd worden door onze streetstyle fotograaf. Hiernaast zal er ook een photo booth aanwezig zijn zodat je jouw AFW experience kan vastleggen. Alle activiteiten worden vergezeld door muziek vanuit het FOUR Soundsystem en drankjes van Moët&Chandon, Bud en Marie-Stella-Maris.

 

 

Trending stories

Show report: Dylan Westerweel

More

Darwin Winklaar wint Lichting 2020

More

Nieuwe Nederlandse merken in de kijker: Francon

More

Selected events