Sluit menu
Menu
Maandag, 28 september 2020

Fashion

Park Plaza Victoria Amsterdam is de Plek waar Mode gevierd wordt

Amsterdam Fashion Week

Park Plaza Victoria Amsterdam neemt tijdens de tweede AFW Studio editie opnieuw haar positie in als fashion hub voor designers. Het hotel stelt sinds de 18e eeuw al haar deuren open voor internationaal modetalent en staat bekend als de plek waar mode gevierd kan worden. Luxe merken zoals Christian Dior, Rochas en Balmain waren toen nog opkomend, en het Victoria Hotel was het eerste en enige hotel dat ruimte bood aan deze generatie ontwerpers.

Het hotel is samen met Meester Koetsier Foundation en HTNK de draagkracht achter het talentenprogramma Lichting en organiseert jaarlijks hiervoor de press views en jury panel voor jonge designers. Ook ondersteunde het hotel eerder de show van Hul le Kes en lanceerde Lizzy van der Ligt haar nieuwe collectie van  Le Café Noir in samenwerking met Holland Casino in de VIC’s BAR. In maart slaan AFW en Park Plaza Victoria Amsterdam de handen wederom ineen voor een nieuwe editie.

Voor de maart editie van AFW Studio is Park Plaza Victoria Amsterdam betrokken bij de voorbereidingen voor AFW Studio en stelt haar deuren opnieuw open voor AFW pers, en castings voor shows als G-Star RAW, De La Vali en de campagneshoot voor O’Neill onder creatieve begeleiding van Kimberley Jenneskens.

PPVA tijdens AFW Studio 2020
Op 7 en 8 maart biedt Carstens Brasserie in het Park Plaza Victoria Amsterdam naast de normale kaart een speciaal vegetarisch menu aan. Daarnaast serveert de VIC’s BAR tussen 5 en 8 maart een exclusieve AFW cocktail; de Raspberry Clover. Niets houdt je dus tegen om tussen de hustle and bustle van de shows achter over te gaan zitten met een cocktail in je hand en uitzicht op het hartje van Amsterdam.

Reserveren voor het vegetarische drie-gangen menu kan via www.carstensbrasserie.nl of mail naar info@carstensbrasserie.nl.

Meer in Fashion

Scotch & Soda Werkt samen met Jong Nederlands Talent

Scotch & Soda Werkt samen met Jong Nederlands Talent

Amsterdam, 21 september 2020 – Een golf aan nieuw Nederlands talent maakt zijn opwachting. Voor Scotch & Soda was dit de aangelegenheid om, in samenwerking met Amsterdam Fashion Week, het jong talent in de schijnwerpers te zetten. Het merk heeft aan tien jonge creatievelingen gevraagd om een hoodie uit de Fall/Winter ’20 collectie te herontwerpen, […]

Amsterdam, 21 september 2020 – Een golf aan nieuw Nederlands talent maakt zijn opwachting. Voor Scotch & Soda was dit de aangelegenheid om, in samenwerking met Amsterdam Fashion Week, het jong talen [...]

Show Report: CRUÈL

Show Report: CRUÈL

Bekijk hier het show report en de livestream van CRUÈL.

Bekijk hier het show report en de livestream va [...]