Refined Department opent zijn deuren voor retailers

In juni 2021 kondigden de oprichters van ALIX The Label een ‘jonger zusje’ aan. Waar ALIX focust op Rock and Roll, is Refined Department de destinatie voor mix-en-match outfits die passen bij elke stijl. De deuren van het merk zouden eigenlijk pas in november openen, maar door groot succes op de website, wordt Refined Department op 8 september verkrijgbaar voor retailers.

 

ALIX The Label is elke meid’s rockstar best friend met een no-nonsense attitude. Met andere woorden: een vrouw met ballen. Refined Department neemt elementen over van het merk dat zes jaar geleden werd opgericht, maar biedt een ruimer assortiment aan met variatie aan stijl.

“De kledingstukken zijn op verschillende manieren te combineren en sluiten daardoor aan bij iedere vrouw, onafhankelijk van leeftijd of smaak. De items zijn elegant, benadrukken vrouwelijkheid en zijn bovendien geschikt voor elke gelegenheid,” aldus het persbericht.

Je kan bij Refined Department terecht voor zowel formeel, bohemien, casual als een glamoureuze look. Alle kledingstukken zijn ook perfect te combineren met elkaar. Daarnaast worden er elke maand stijlen toegevoegd die het huidige assortiment verrijken. De gemiddelde prijs van de collectie ligt tussen de €39 en €49 en valt in een iets goedkopere prijsklasse als ALIX, wat het merk betaalbaar maakt voor een groter publiek.

Trending stories

Show report: Dylan Westerweel

More

Darwin Winklaar wint Lichting 2020

More

Nieuwe Nederlandse merken in de kijker: Francon

More

Selected events