Sluit menu
Menu
Maandag, 17 december 2018

Life & Style

Second to None: Junior Buyer Womenswear Evelien Robers

Amsterdam Fashion Week

Naam: Evelien Robers (27)
Beroep: Junior Buyer Womenswear
Website/Instagram: @evelienrobers


Wat doe je precies bij Hudson’s Bay?
Ik werk sinds maart 2017 bij Hudson’s Bay en sinds 1 juni als Junior Buyer Womenswear. Ik koop merken in als Moss Copenhagen, Sisterspoint, NA-KD, Just Female, By Bar en Drykorn.
Hoe ben je in de creatieve industrie terecht gekomen?
Ik ben een stage begonnen bij PVH met het idee dat het leuk zou zijn om in de mode te werken. Vanaf dat punt heb ik de kansen die op m’n pad zijn gekomen met beide handen aangegrepen en zo terecht gekomen waar ik nu ben.
Waar zie jij jezelf in 5 jaar?
Ik hoop de komende 5 jaar mee te kunnen groeien met Hudson’s Bay en al onze leuke merken te kunnen blijven inkopen.
Een dag is pas perfect als: lang niet elke dag is perfect maar zodra ik ’s ochtends op de fiets richting Amstelveen stap en m’n favoriete playlist aan heb gezet ben ik in ieder geval vrolijk!
Laatst gekocht: een zijdemix top van CK Jeans en een wikkelrok van NA-KD.
Koestert: Deze zomer, die nu helaas bijna ten einde is. Langste en leukste zomer ever!
Zoveel mooie dagen gehad en leuke reisjes gemaakt, wat mij betreft gaan we nog een paar maanden door.

 1. Favoriete kledingstuk: M’n leren jasje van All Saints, past overal bij en ik kan niet meer zonder.
 2. Leukste merk bij Hudson’s Bay: Stand – dit najaar krijgen we een lange, bruine teddy jas die op mijn wishlist staat!
 3. Gratis reclame voor: De home afdeling van Hudson’s Bay, veel leuke producten en inspiratie, je komt nooit met lege handen thuis! De woonaccessoires van Vitra vind ik erg mooi.
 4. Onmisbaar juweel: Ik heb altijd dezelfde ketting om, maar wissel graag af met het hangertje. Het merk Riverstones heeft veel mooie dingen.
 5. Mooiste kunstwerk/favoriete kunstenaar: Wassily stoelen van Marcel Breuer. Deze blijf ik mooi vinden.
 6. Beauty secret: Niet echt een secret maar mascara van Lancome heb ik altijd in huis.
 7. Must see: Jean-Michel Basquiat: The Radiant Child. Documentaire over het levensverhaal van Basquiat, opvallend vind ik hoe relevant zijn verhaal 35 jaar later nog is.
 8. Must read: ‘Een kusje op je ziel’ van Loek Kessels – het ontroerende levensverhaal van de vrouw achter de rubriek ‘Lieve Mona’, in één keer uitgelezen.
 9. Favoriet instagram account: @garyjanetti – Prins George als sassy queen – hilarisch.
 10. Op je wishlist: Een nieuwe bank, het liefst een grote, groene waar je op in slaap kunt vallen.
 11. Shopstad: Amsterdam – fijn wanneer alles op fietsafstand is.
 12. Stijlicoon: Pernille Teisbaek – haar huis, haar kleding, ik wil alles hebben.
 13. Ding: Een pipistrello lamp van Martinelli Luce, zo mooi.

Meer in Life & Style

Second To None: Noor de Groot

Second To None: Noor de Groot

Naam: Noor de Groot Leeftijd: 31 Website/Instagram: www.somewhere-someday.nl / @queenofjetlags Wat trok je zo aan tot Superga? Ik draag zelf al jaren de schoenen van Superga; het zijn echt mijn must haves, vooral in de zomer! Ze passen goed bij mijn stijl en ze geven je look iets sportiefs. Daarnaast maken de platforms je natuurlijk […]

Naam: Noor de Groot Leeftijd: 31 Website/Instagram: www.somewhere-someday.nl / @queenofjetlags Wat trok je zo aan tot Superga? Ik draag zelf al jaren de schoenen van Superga; het zijn echt mijn must haves [...]

FKA Twigs’s AVANTgarden Zine Mixt Mode met Politiek

FKA Twigs’s AVANTgarden Zine Mixt Mode met Politiek

Voor degenen die nog nooit van FKA Twigs hebben gehoord (first off all, culture yourself!), hier een korte samenvatting van wat je hebt gemist.  Zangeres, songwriter, danseres, een creatief powerhouse; FKA Twigs is sinds 2012 te vinden op alle radars van de muziek wereld nadat ze jaren als achtergrond danseres heeft gewerkt voor onder anderen […]

Voor degenen die nog nooit van FKA Twigs hebben gehoord (first off all, culture yourself!), hier een korte samenvatting van wat je hebt gemist.  Zangeres, songwriter, danseres, een creatief powerhouse; FK [...]