Sluit menu
Menu
Zondag, 20 januari 2019

Life & Style

Second To None: Noor de Groot

Amsterdam Fashion Week

Naam: Noor de Groot
Leeftijd: 31
Website/Instagram: www.somewhere-someday.nl / @queenofjetlags

Wat trok je zo aan tot Superga?
Ik draag zelf al jaren de schoenen van Superga; het zijn echt mijn must haves, vooral in de zomer! Ze passen goed bij mijn stijl en ze geven je look iets sportiefs. Daarnaast maken de platforms je natuurlijk iets langer, haha!


Je hebt 3 modellen ontworpen voor deze collectie. Wat was de inspiratie hiervoor?
Alle modellen geven je outfit een upgrade! Voor het Starry model was een van de pyjama’s die ik samen met Monica Geuze heb ontworpen een inspiratie. Daarnaast hou ik ook gewoon van sterretjes en kan je deze het hele jaar door dragen. De Pink en Gold zijn voor elke gelegenheid leuk. Het voegt net iets extra toe aan een casual look, maar kunnen ook perfect in de avond met een jurkje.


Een dag is pas perfect als:
Ik wakker word met een lekkere kop koffie en de hele dag leuke dingen kan doen met Olivia

 1. Koestert: Alle momenten met Olivia
 2. Must see: Ik hou meer van series, zoals Nashville
 3. Must read: Ik ben bezig met het schrijven van mijn eigen boek, die moeten jullie uiteraard lezen zodra hij uitkomt!
 4. Merken/designers die je in de gaten moet houden: Op dit moment zijn Balenciaga, Fendi en Dior mijn favoriete designermerken. Ik vind stiekem de logomania trend nog steeds heel erg leuk
 5. Gratis reclame voor: Er zijn best veel producten waar ik over te spreken ben zonder er betaald voor te krijgen. Als ik ergens echt tevreden over ben laat ik het eigenlijk altijd wel weten in mijn vlog! Kijk ook zeker even naar mijn juwelenmerk ‘Somewhere, Someday’  😉
 6. Op je wishlist: Een Hermes Birkin bag
 7. Favoriet instagram account: @mytherapistsays – Ik vind het leuk om dit account te volgen, omdat iedereen op zijn tijd even moet kunnen lachen om memes. Ze breken zo lekker de dag!
 8. Stijlicoon: Ik haal mijn stijl inspiratie uit andere Instagram accounts. Zo vind ik dat @josefinehj en @xeniaadonts een leuke stijl hebben
 9. Restaurant: Impero Romano, en bestel dan de truffle spaghetti!
 10. Plaats: Amsterdam! Ik wil hier nooit meer weg, het is gewoon mijn thuis
 11. Plek: Ik heb museologie gestudeerd, dus ik hou natuurlijk van het bezoeken van musea. Ik kan niet kiezen welke mijn favoriet is, maar vind wel dat iedereen eens bij het Rijksmuseum moet zijn geweest!
 12. Beauty secret: Concealer! Essentieel, want aan die acht uur slaap kom ik vrijwel nooit. Kan je het merk van concealer opnoemen die je gebruikt?

Meer in Life & Style

Dit Zijn Dé Travel Essentials Voor Deze Winter

Dit Zijn Dé Travel Essentials Voor Deze Winter

Voor alle feestdagen reizigers die zorgeloos de kerstperiode willen doorkomen, geen paniek! Wij hebben alvast de perfecte ‘ik ga op reis en ik neem mee…’ lijst samengesteld. Of je nu naar New York, Parijs, of de Alpen trekt; hier zijn jou travel essentials op een rijtje. Anecdote Beanie Cruciaal item in je Fall/Winter garderobe Scotch […]

Voor alle feestdagen reizigers die zorgeloos de kerstperiode willen doorkomen, geen paniek! Wij hebben alvast de perfecte ‘ik ga op reis en ik neem mee…’ lijst samengesteld. Of je nu naar New York [...]

De Meest Veelzijdige Gift Guide Voor Alle Last-minute Kerstshoppers

De Meest Veelzijdige Gift Guide Voor Alle Last-minute Kerstshoppers

In het geval je al flink last hebt van giftshopping stress, hebben wij alvast een aantal last-minute kerst must-haves geselecteerd. Of het nu voor je trendgevoelige nichtje is of je moeilijk te behagen vader. Hopelijk kan je met dit lijstje gericht over de Kalverstraat navigeren, en vallen er niet te veel slachtoffers… Happy shopping! Scotch […]

In het geval je al flink last hebt van giftshopping stress, hebben wij alvast een aantal last-minute kerst must-haves geselecteerd. Of het nu voor je trendgevoelige nichtje is of je moeilijk te behagen vader [...]