Penn&Ink N.Y.

Penn&Ink N.Y.

Penn&Ink start met een hoogtepunt: topmodel Marlijn Hoek, ook het model voor de campagne van Penn&Ink, opent de show. Ze draagt een high waisted soepelvallende broek met een grof gebreide oversized trui met kleurig patroon. Daaronder hoge witte laarzen. Haar haren nonchalant los. Een absolute beauty die dit keer fungeert als girl-next-door.
De stadse girl-next-door dan, want wat het merk typeert is de urban homewear voor de stedeling die comfort voorop stelt, maar er wel leuk uit wil zien. Er was een safari thema met veel kaki, crème en zandkleuren. De absolute favoriet was de beige korte jumpsuit met daarboven de hoed waar modehuis Jacquemus ook zoveel furore mee maakte.
Het thema New York kwam goed terug in het laatste deel van de show waar het athleisure was dat de klok sloeg. Op de shirts stond groot GYM uitgeschreven. Sportbeha’s, strakke leggings en Dr. Martens om het ook voor de lunch na de gym leuk te maken. Penn&Ink laat met deze show zien dat ze heel goed weet wie haar klant is en wat zij wilt: comfort en cool tegelijk. (Catwalkfotografie: Team Peter Stigter)

Trending stories

Show report: Dylan Westerweel

More

Darwin Winklaar wint Lichting 2020

More

Nieuwe Nederlandse merken in de kijker: Francon

More

Selected events