ZOE KARSSEN

Krachtig, stoer, en eigenwijs. Voor de ZOE KARSSEN’s SS19 “Lost Angeles” show vond niemand het erg om achter de rijen stoelen te gaan staan. That girl is a tomboy klonk er door de speakers; een statement dat in de hele collectie weergalmde. De nadruk lag op het ruige, maar doorheen de show zagen we wel de overgang van verschillende interpretaties van de tomboy. Zo waren er ook meisjes in bodycon pakjes en shortjes, wat het ontzettend sexy maakte.

Er stond een volwaardige collectie op de catwalk, een samenhangend geheel. De iconische bat T-shirts en tricot sweaters zaten er nog wel in, maar mengen zich naadloos in het geheel zonder de focus weg te nemen van het thema.

De show werd geopend met een oversized bomber geketend in ZOE KARSSEN tape. Een all-black outfit die de toon zette voor een punk-rock look. Naar het einde toe zagen we een nonchalantere sfeer, met losse tracksuits, palm print shorts en baseball caps; een alomvattend beeld van de LA cool girl. Als afsluiter liepen de modellen als leger de catwalk af, alsof de wereld van hun was. Een sterke vertoning en heerlijk om naar te kijken. Want it all. (Catwalkfotografie: Team Peter Stigter)

Trending stories

Show report: Dylan Westerweel

More

Darwin Winklaar wint Lichting 2020

More

Nieuwe Nederlandse merken in de kijker: Francon

More

Selected events