Sluit menu
Menu
Woensdag, 01 april 2020

Life & Style

Tried and Tested: de SteamOne Dualys Plus

Amsterdam Fashion Week

De onafhankelijke test. Is it as good as sold on telsell? Het team van AFW zoekt het voor je uit en bespaart je de nodige miskopen. Wat is het? Ça coûte? En doet het wat het belooft? Dat lees je hier.

 

WAT
SteamOne Dualys Plus- Kledingstomer

PRIJS
€ 350,- (actieprijs!) + gratis Bladcadeau voucher t.w.v. € 15,- als je voor 17-3 bestelt

BELOFTE
De SteamOne Dualys Plus steamer ontkreukt en verfrist in een handomdraai. De kledingstomer is in 45 seconden klaar voor gebruik om te gebruiken en spaart je zo ook nog eens heel veel tijd uit. Je kledingstuk ziet zo goed als nieuw uit, of het nu van katoen of wol is gemaakt. De Dualys Plus kledingstomer is geschikt voor alle stoffen!

WERKT HET?
Als je mij vertelt dat ik nooit meer hoef te klooien met een strijkijzer, heb je mij al snel over de streep getrokken. Met een lichte vooringenomenheid begon ik dan ook aan mijn eerste stoomervaring met de Dualys Plus, en wat is dat een succesverhaal. De SteamOne is snel, gemakkelijk (voor een echte leek had ik vrij snel door hoe de kledingstomer werkte) en kan vrijwel elke kreuk aan. Er zitten vier standen op de steamer: zijden, linnen, wol en katoen. Met andere woorden werkt hij zowel op je zijden Gucci ruffle dress, als op je nieuwe linnen Jacquemus summer suit. Nog een bonuspunt van deze steamer is dat hij ook slechte geurtjes tegengaat. En je hemdjes zien eruit alsof je ze net van de stomerij hebt opgehaald, en bovenal spaar je ook nog immens veel tijd uit.

VERDER?
Als je op mij lijkt en al je gekreukte kledij op een berg verzamelt in de hoop dat ze magische wijze allemaal tiptop in orde op de hanger belanden, is deze steamer een godsgeschenk. De Dualys Plus werkt 50 minuten op maximaal vermogen en daarna moet je alleen even het waterreservoir aanvullen. Je kunt hem dus net zolang gebruiken tot die berg op de grond van je slaapkamer weg is gewerkt. Als het waterreservoir leeg is slaat de machine automatisch af. Voor de mensen die van gadgets houden krijg je bij het SteamOne apparaat ook nog eens een Kapstok, Kledinghanger, Broekhanger, Borstel, Mini-strijkplank, Handschoen, en een Mini-rek.

VERDICT
Of je nu van je stomerij verslaving af wil, of je strijkijzer voor altijd uit je huis wil bannen, de Dualys Plus spaart je geld uit, zorgt ervoor dat je nooit meer zonder kreukels de deur uit hoeft, en ziet er mooi uit.

FEEDBACK
Als ik toch één puntje van kritiek zou moeten geven, is dat de Dualys Plus alleen in het wit verkrijgbaar is; niet ideaal als je geobsedeerd bent met het opfleuren van je omgeving met kleur. Maar het is een stijlvol design met een strakke vormgeving: de chrome stoomkop en de soft touch witte afwerking maken deze kledingstomer ook nog eens een mooi product om naar te kijken.

EXTRA LEUK
Wanneer je tussen 4 en 17 maart een Dualys Plus of een Unilys kledingstomer koopt krijg je 20 euro kassakorting wanneer je hem via deze link bestelt en kun je met het aanschafbewijs een BladCadeau voucher t.w.v. € 15,- claimen bij Steam-One@innovational.nl. Zo kan je de tijd die je uitspaart met de steamer gebruiken om je favoriete modetijdschriften te lezen, win-win!

 

Meer in Life & Style

Tried and Tested: De Steam&Go Plus Handstomer van Philips

Tried and Tested: De Steam&Go Plus Handstomer van Philips

De onafhankelijke test. Is it as good as sold on telsell?  Wat is het? Ça coûte? En doet het wat het belooft? Dat lees je hier. Vandaag nemen we de handstomers van Philips onder de loep. Het team van AFW ging backstage bij AFW Studio 2020, want wie weet er nu beter dan de dressers […]

De onafhankelijke test. Is it as good as sold on telsell?  Wat is het? Ça coûte? En doet het wat het belooft? Dat lees je hier. Vandaag nemen we de handstomers van Philips onder de loep. Het team van AF [...]

Bud Ondersteunt Daniëlle Cathari Tijdens AFW Studio 2020

Bud Ondersteunt Daniëlle Cathari Tijdens AFW Studio 2020

Een biermerk dat zich verzet tegen de mainstream; Bud engageert zich voor opkomend talent en creatievelingen, en is sinds vorig jaar ook een household name in de Nederlandse mode-industrie. Zo werkte het merk al samen met Daily Paper, TNO, en ondersteunt deze AFW Studio de show van Daniëlle Cathari. Wij vroegen Senior Brand Manager Caroline […]

Een biermerk dat zich verzet tegen de mainstream; Bud engageert zich voor opkomend talent en creatievelingen, en is sinds vorig jaar ook een household name in de Nederlandse mode-industrie. Zo werkte het mer [...]