Sluit menu
Menu
Dinsdag, 21 januari 2020

Life & Style

Tried and Tested: de SteamOne Dualys Plus

Amsterdam Fashion Week

De onafhankelijke test. Is it as good as sold on telsell? Het team van AFW zoekt het voor je uit en bespaart je de nodige miskopen. Wat is het? Ça coûte? En doet het wat het belooft? Dat lees je hier.

 

WAT
SteamOne Dualys Plus- Kledingstomer

PRIJS
€ 350,- (actieprijs!) + gratis Bladcadeau voucher t.w.v. € 15,- als je voor 17-3 bestelt

BELOFTE
De SteamOne Dualys Plus steamer ontkreukt en verfrist in een handomdraai. De kledingstomer is in 45 seconden klaar voor gebruik om te gebruiken en spaart je zo ook nog eens heel veel tijd uit. Je kledingstuk ziet zo goed als nieuw uit, of het nu van katoen of wol is gemaakt. De Dualys Plus kledingstomer is geschikt voor alle stoffen!

WERKT HET?
Als je mij vertelt dat ik nooit meer hoef te klooien met een strijkijzer, heb je mij al snel over de streep getrokken. Met een lichte vooringenomenheid begon ik dan ook aan mijn eerste stoomervaring met de Dualys Plus, en wat is dat een succesverhaal. De SteamOne is snel, gemakkelijk (voor een echte leek had ik vrij snel door hoe de kledingstomer werkte) en kan vrijwel elke kreuk aan. Er zitten vier standen op de steamer: zijden, linnen, wol en katoen. Met andere woorden werkt hij zowel op je zijden Gucci ruffle dress, als op je nieuwe linnen Jacquemus summer suit. Nog een bonuspunt van deze steamer is dat hij ook slechte geurtjes tegengaat. En je hemdjes zien eruit alsof je ze net van de stomerij hebt opgehaald, en bovenal spaar je ook nog immens veel tijd uit.

VERDER?
Als je op mij lijkt en al je gekreukte kledij op een berg verzamelt in de hoop dat ze magische wijze allemaal tiptop in orde op de hanger belanden, is deze steamer een godsgeschenk. De Dualys Plus werkt 50 minuten op maximaal vermogen en daarna moet je alleen even het waterreservoir aanvullen. Je kunt hem dus net zolang gebruiken tot die berg op de grond van je slaapkamer weg is gewerkt. Als het waterreservoir leeg is slaat de machine automatisch af. Voor de mensen die van gadgets houden krijg je bij het SteamOne apparaat ook nog eens een Kapstok, Kledinghanger, Broekhanger, Borstel, Mini-strijkplank, Handschoen, en een Mini-rek.

VERDICT
Of je nu van je stomerij verslaving af wil, of je strijkijzer voor altijd uit je huis wil bannen, de Dualys Plus spaart je geld uit, zorgt ervoor dat je nooit meer zonder kreukels de deur uit hoeft, en ziet er mooi uit.

FEEDBACK
Als ik toch één puntje van kritiek zou moeten geven, is dat de Dualys Plus alleen in het wit verkrijgbaar is; niet ideaal als je geobsedeerd bent met het opfleuren van je omgeving met kleur. Maar het is een stijlvol design met een strakke vormgeving: de chrome stoomkop en de soft touch witte afwerking maken deze kledingstomer ook nog eens een mooi product om naar te kijken.

EXTRA LEUK
Wanneer je tussen 4 en 17 maart een Dualys Plus of een Unilys kledingstomer koopt krijg je 20 euro kassakorting wanneer je hem via deze link bestelt en kun je met het aanschafbewijs een BladCadeau voucher t.w.v. € 15,- claimen bij Steam-One@innovational.nl. Zo kan je de tijd die je uitspaart met de steamer gebruiken om je favoriete modetijdschriften te lezen, win-win!

 

Meer in Life & Style

Second To None: Marcelle Novelli

Second To None: Marcelle Novelli

Omdat er zoveel leuke ‘creatives’ rondlopen die weten wat er te koop is in de wereld, vroegen we hen naar hun all time favourites. We liften we graag mee, want waarom zelf het wiel uitvinden wanneer iemand anders dat al heeft gedaan, toch? Waar eten ze het liefst, wat is hun favoriete vakantiebestemming, het beste […]

Omdat er zoveel leuke ‘creatives’ rondlopen die weten wat er te koop is in de wereld, vroegen we hen naar hun all time favourites. We liften we graag mee, want waarom zelf het wiel uitvinden wanneer ieman [...]

De overeenkomsten tussen mode en interieur volgens DECOR Amsterdam

De overeenkomsten tussen mode en interieur volgens DECOR Amsterdam

Deze september editie  werd de setting van de AFW Industry Talks  mede mogelijk gemaakt door Decor Amsterdam. Wij spraken met het interieur merk over deze unieke samenwerking en de gelijkenissen tussen de mode-industrie en de interieur branche. Waarom is DECOR Amsterdam zo’n logische combinatie met Amsterdam Fashion Week? Wat is jullie connectie met mode? DECOR […]

Deze september editie  werd de setting van de AFW Industry Talks  mede mogelijk gemaakt door Decor Amsterdam. Wij spraken met het interieur merk over deze unieke samenwerking en de gelijkenissen tussen d [...]