Sluit menu
Menu
Dinsdag, 22 september 2020

Fashion

Tried and Tested: SteamOne Stilys Black Kledingstomer

Amsterdam Fashion Week

De onafhankelijke test. Is it as good as sold on telsell? Het team van AFW zoekt het voor je uit en bespaart je de nodige miskopen. Wat is het? Ça coûte? En doet het wat het belooft? Dat lees je hier.

 

WAT
SteamOne Stilys Black – Kledingstomer

 PRIJS
€ 329

BELOFTE
Met de SteamOne Stilys Black kledingstomer is je kleding fris en kreukvrij in een handomdraai. Heeft je outfit even een snelle opfrisbeurt nodig? Of zitten er lelijke kreukels in je shirt, jurk of colbert? Met de krachtige SteamOne Stilys stoom je je kleding snel en gemakkelijk fris en kreukvrij.


WERKT HET?
Overlaatst stond ik op de Ijhalen in het mooie Noord op de meest regenachtige dag van augustus. Mijn winstmarges spoelde ik zo de wc door, en na een uur niks verkocht te hebben en zeiknat achter mijn kraampje te staan veranderde ik mijn plannen om met mijn gewonnen geld nieuwe sneakers te kopen, in mezef trakteren op all-you-can-eat sushi. 30 euro plus een drankje, moet lukken toch? Toen zag ik een meisje voorbijlopen met een bucket hat dat ook op mijn verlanglijstje stond, ik vroeg waar ze hem gekocht had, verliet mijn zielige kraampje en vertoefde naar het veelbelovende kraam. Long story short, mijn wanhoop veranderde in pure tranen van geluk wanneer ik een Heron Preston Nasa broek op de kop tikte. Één klein probleem, toen ik thuis kwam en mijn nieuwe aanwinst aandeed, zag ik dat de broek gekreukt was, horror! Niet vergeten te melden, is dat de broek gemaakt is van een soort space stof oftewel: 100% Polyester, 47% Glas, 34% Polyamide en 19% Polyurethaan. Met volle moed haal ik mijn stomer boven en wat blijkt, geen enkel probleem, de kreuken waren in een mum van tijd weg en de broek zag er weer perfect uit. Toen realiseerde ik me: nooit meer naar de stomerij. Wat een godsgeschenk is dit ding. Hij stoomt dus werkelijk alles. Op de juiste stoomstand was het ook nog eens in een minuutje gebeurt.


VERDER?

Wat nieuw is aan de SteamOne Stilys is de automatische pauze functie, wat in mijn ogen een geweldige toevoeging is. Niet alleen omdat ik geen twee dingen tegelijk kan doen en mijn moeder me soms onverwachts belt, zo’n pauze stand is ook een lifesaver als je niet aan de lopende band wil stomen omdat anders de kamer helemaal vochtig wordt. Voor de mensen die van gadgets houden krijg je bij het SteamOne apparaat ook nog eens een Mini-strijkplank voor de finishing touch, een borstel om haartjes of pluisjes te verwijderen, een kledinghanger, en een handschoen (voor mijn part het allerbelangrijkste onderdeel voor mensen die de handige harry genen niet hebben geërfd, en het risico lopen om zich te verbranden.)


VERDICT

Voor mensen met tijdsnood is dit een echte aanrader. Dat was voor mij de grootste les uit deze test. De SteamOne Stilys warmt sneller op dan een strijkijzer, staat ook nog eens beter in je interieur, en heeft je hele garderobe in een mum van tijd kreukvrij gestoomd. Het is de meest gebruiksvriendelijke stomer die ik ooit heb gebruikt, zelfs al is het wel even experimenteren met de extra’s die je erbij krijgt en de verschillende stoomstanden.


FEEDBACK

Als ik heel eerlijk ben, zijn er niet echt dingetjes waar ik iets op kan aanmerken. Na een paar keer stomen geraakte ik gewend aan hoe de Stilys werkte, en geraakte vrijwel elke kreuk uit mijn kledingstukken verwijderd.


EXTRA LEUK

Als je nu een Stilys kledingstomer koopt krijg je 10 % kassakorting wanneer je hem via deze link bestelt!

Meer in Fashion

Show Report: CRUÈL

Show Report: CRUÈL

Bekijk hier het show report en de livestream van CRUÈL.

Bekijk hier het show report en de livestream va [...]

Show Report: Mulas Hybrid Haus

Show Report: Mulas Hybrid Haus

Vorig jaar was ze nog één van de getalenteerde Lichting 2019 talenten, nu staat ze met haar geheel eigen merk Mulas Hybrid Haus op het programma van AFW september 2020. Ze presenteert samen met visual artist Mila van der Linden de fashion film “Mirror Soul”.   “Being close doesn’t mean you’re connected.” Mirror Soul confronteert […]

Vorig jaar was ze nog één van de getalenteerde Lichting 2019 talenten, nu staat ze met haar geheel eigen merk Mulas Hybrid Haus op het programma van AFW september 2020. Ze presenteert samen met visual artis [...]