Sluit menu
Menu
Maandag, 21 oktober 2019

Beauty

Tried and Tested: The Skin Lounge Firming Lift Facial Mask

Amsterdam Fashion Week

De onafhankelijke test. Is it as good as sold on telsell? Het team van AFW zoekt het voor je uit en bespaart je de nodige miskopen. Wat is het? Ça coûte? En doet het wat het belooft? Dat lees je hier. 

WAT
Firming Lift Facial Mask – The Skin Lounge

PRIJS
€5

BELOFTE
Dit maskertje moet het perfecte schoonheidsmiddeltje zijn voor de komende winter! Het beloofd je doffe huid weer te laten stralen door een vocht inbrengende formule en daarbovenop maakt het de huidstructuur weer stevig, soepel, en egaal.

EERSTE INDRUK
ik ben altijd enorm geïntrigeerd geweest door Koreaanse schoonheidsproducten en hoe verschillend ze zijn van wat wij hier in het Westen te zien krijgen. Van rijen middeltjes alleen maar als bescherming tegen smog, tot cutesie sheet maskertjes met dierenprint en een dagelijkse 10-stappen cleansing routine voor ‘s ochtends én ‘s avonds. De Koreaanse beauty markt weet wel van aanpakken. Ik was dan ook heel nieuwsgierig naar wat dit maskertje met mijn huid zou doen. Met een baby-rose verpakking waar je blij van wordt en bijhorend stappenplan uitgelegd door een geanimeerd poppetje begon mijn ervaring op een positieve manier.

WERKT HET ?
Disclaimer: ik ben helaas niet gezegend met een hele goede huid, in tegendeel zelfs. Dit maakt het altijd heel lastig als ik productjes moet testen waar ik de ingrediëntenlijst nog niet van uit mijn hoofd ken en/of uren onderzoek heb over gedaan. Mijn verbazing was dan ook groot toen ik het maskertje op mijn gezicht plaatsten en mijn huid niet spontaan begon te prikken. Het voelde zelfs fijn aan; fris en hydraterend. Na 20 minuten intrekken haalde ik het sheetmask van mijn gezicht. Voor degenen die niet houden van overmaat aan product op je huid, is dit misschien niet het juiste product, ik vond het alleszins geen dealbreaker. De instructies zeggen je dan het extra product in je huid te masseren. Dit voelde iets te vet aan naar mijn smaak, dus heb ik het er met een vochtig washandje afgehaald. Mijn huid was strak, maar zeker niet uitgedroogd en voelde heel schoon aan, dat soort schoon dat je krijgt als je een uur onder de douche staat of je favoriete cleanser 2 keer achter elkaar gebruikt.

VERDICT
Voor iemand die zich niet zo snel overgeeft aan nieuwe producten, ben ik door dit maskertje helemaal verkocht. Zelfs de dag nadat ik het had gebruikt zag ik geen irritaties en voelde mijn huid zacht en stevig aan. Het product was niet te agressief, maar deed wel wat het belooft. Een aanrader voor iemand wiens huid aan een boost toe is en doffe huid in de winter wil vermijden.

FEEDBACK
Misschien ligt dit aan mezelf en mijn onhandigheid, maar toen ik het maskertje uit de verpakking haalde, scheurde de onderkant ervan nogal snel. Dus disclaimer nr 2: wees voorzichtig met ontvouwen!

 

Meer in Beauty

Nieuwe Sebastian Professional Lijn Spoort aan de Regels te Breken

Nieuwe Sebastian Professional Lijn Spoort aan de Regels te Breken

Geteisterd door onrealistische schoonheidsidealen nemen merken nu zelf het heft in handen. Met een ijzersterke cast van ambassadeurs presenteert Sebastian Professional ‘Dark Oil’, een haarproducten lijn die buiten de lijntjes kleurt en de regels van een industrie gebaseerd op exclusiviteit, weer inclusief probeert te maken.   Rules Don’t Apply De slogan van de Dark Oil […]

Geteisterd door onrealistische schoonheidsidealen nemen merken nu zelf het heft in handen. Met een ijzersterke cast van ambassadeurs presenteert Sebastian Professional ‘Dark Oil’, een haarproducten lij [...]

Look of the day: The sixties Blow-Out

Look of the day: The sixties Blow-Out

Elke dag kiest een Chef de Cabine zijn of haar favoriete look van die dag, ze leggen in vijf stappen uit hoe jij dit thuis zelf kunt doen. Vandaag koos Bianca van Zwieten de look The sixties Blow-Out uit de show van Le Café Noir Studio. Look: The sixties Blow-Out Show: Le Café Noir Studio […]

Elke dag kiest een Chef de Cabine zijn of haar favoriete look van die dag, ze leggen in vijf stappen uit hoe jij dit thuis zelf kunt doen. Vandaag koos Bianca van Zwieten de look The sixties Blow-Out uit d [...]