Sluit menu
Menu
Zondag, 16 december 2018

Beauty

Tried and Tested: The Skin Lounge Firming Lift Facial Mask

Amsterdam Fashion Week

De onafhankelijke test. Is it as good as sold on telsell? Het team van AFW zoekt het voor je uit en bespaart je de nodige miskopen. Wat is het? Ça coûte? En doet het wat het belooft? Dat lees je hier. 

WAT
Firming Lift Facial Mask – The Skin Lounge

PRIJS
€5

BELOFTE
Dit maskertje moet het perfecte schoonheidsmiddeltje zijn voor de komende winter! Het beloofd je doffe huid weer te laten stralen door een vocht inbrengende formule en daarbovenop maakt het de huidstructuur weer stevig, soepel, en egaal.

EERSTE INDRUK
ik ben altijd enorm geïntrigeerd geweest door Koreaanse schoonheidsproducten en hoe verschillend ze zijn van wat wij hier in het Westen te zien krijgen. Van rijen middeltjes alleen maar als bescherming tegen smog, tot cutesie sheet maskertjes met dierenprint en een dagelijkse 10-stappen cleansing routine voor ‘s ochtends én ‘s avonds. De Koreaanse beauty markt weet wel van aanpakken. Ik was dan ook heel nieuwsgierig naar wat dit maskertje met mijn huid zou doen. Met een baby-rose verpakking waar je blij van wordt en bijhorend stappenplan uitgelegd door een geanimeerd poppetje begon mijn ervaring op een positieve manier.

WERKT HET ?
Disclaimer: ik ben helaas niet gezegend met een hele goede huid, in tegendeel zelfs. Dit maakt het altijd heel lastig als ik productjes moet testen waar ik de ingrediëntenlijst nog niet van uit mijn hoofd ken en/of uren onderzoek heb over gedaan. Mijn verbazing was dan ook groot toen ik het maskertje op mijn gezicht plaatsten en mijn huid niet spontaan begon te prikken. Het voelde zelfs fijn aan; fris en hydraterend. Na 20 minuten intrekken haalde ik het sheetmask van mijn gezicht. Voor degenen die niet houden van overmaat aan product op je huid, is dit misschien niet het juiste product, ik vond het alleszins geen dealbreaker. De instructies zeggen je dan het extra product in je huid te masseren. Dit voelde iets te vet aan naar mijn smaak, dus heb ik het er met een vochtig washandje afgehaald. Mijn huid was strak, maar zeker niet uitgedroogd en voelde heel schoon aan, dat soort schoon dat je krijgt als je een uur onder de douche staat of je favoriete cleanser 2 keer achter elkaar gebruikt.

VERDICT
Voor iemand die zich niet zo snel overgeeft aan nieuwe producten, ben ik door dit maskertje helemaal verkocht. Zelfs de dag nadat ik het had gebruikt zag ik geen irritaties en voelde mijn huid zacht en stevig aan. Het product was niet te agressief, maar deed wel wat het belooft. Een aanrader voor iemand wiens huid aan een boost toe is en doffe huid in de winter wil vermijden.

FEEDBACK
Misschien ligt dit aan mezelf en mijn onhandigheid, maar toen ik het maskertje uit de verpakking haalde, scheurde de onderkant ervan nogal snel. Dus disclaimer nr 2: wees voorzichtig met ontvouwen!

 

Meer in Beauty

Rimmel Pakt Uit met Campagne Tegen Beauty Cyberbullying

Rimmel Pakt Uit met Campagne Tegen Beauty Cyberbullying

Met de slogan ‘I will not be deleted’ kaart Rimmel één van de grootste problemen van deze tijd aan. Het make-up merk komt in opstand tegen beauty cyberbullying en zet een campagne neer die wellicht een platform kan bieden voor vrouwen die zich opnieuw vrij willen voelen om met hun uiterlijk te experimenteren.   Op […]

Met de slogan ‘I will not be deleted’ kaart Rimmel één van de grootste problemen van deze tijd aan. Het make-up merk komt in opstand tegen beauty cyberbullying en zet een campagne neer die wellicht ee [...]

Spanx voor Onder Je Ogen: Magic Away Liquid Concealer van Charlotte Tilbury

Spanx voor Onder Je Ogen: Magic Away Liquid Concealer van Charlotte Tilbury

Voor een mooi schilderij, is een smetteloos canvas nodig, is de gedachte van Charlotte Tilbury. Geen wonder dat ze blijft ontwikkelen om dat canvas nog gladder, mooier, beter te krijgen. De nieuwste trouvaille van Tilbury is de Magic Away Liquid Concealer. Een wonderpenseel die al je zichtbare zorgen wegstrijkt, de toverstaf voor in je make […]

Voor een mooi schilderij, is een smetteloos canvas nodig, is de gedachte van Charlotte Tilbury. Geen wonder dat ze blijft ontwikkelen om dat canvas nog gladder, mooier, beter te krijgen. De nieuwste trouvaill [...]