Sluit menu
Menu
Woensdag, 20 februari 2019

Beauty

Tried and Tested: The Skin Lounge Firming Lift Facial Mask

Amsterdam Fashion Week

De onafhankelijke test. Is it as good as sold on telsell? Het team van AFW zoekt het voor je uit en bespaart je de nodige miskopen. Wat is het? Ça coûte? En doet het wat het belooft? Dat lees je hier. 

WAT
Firming Lift Facial Mask – The Skin Lounge

PRIJS
€5

BELOFTE
Dit maskertje moet het perfecte schoonheidsmiddeltje zijn voor de komende winter! Het beloofd je doffe huid weer te laten stralen door een vocht inbrengende formule en daarbovenop maakt het de huidstructuur weer stevig, soepel, en egaal.

EERSTE INDRUK
ik ben altijd enorm geïntrigeerd geweest door Koreaanse schoonheidsproducten en hoe verschillend ze zijn van wat wij hier in het Westen te zien krijgen. Van rijen middeltjes alleen maar als bescherming tegen smog, tot cutesie sheet maskertjes met dierenprint en een dagelijkse 10-stappen cleansing routine voor ‘s ochtends én ‘s avonds. De Koreaanse beauty markt weet wel van aanpakken. Ik was dan ook heel nieuwsgierig naar wat dit maskertje met mijn huid zou doen. Met een baby-rose verpakking waar je blij van wordt en bijhorend stappenplan uitgelegd door een geanimeerd poppetje begon mijn ervaring op een positieve manier.

WERKT HET ?
Disclaimer: ik ben helaas niet gezegend met een hele goede huid, in tegendeel zelfs. Dit maakt het altijd heel lastig als ik productjes moet testen waar ik de ingrediëntenlijst nog niet van uit mijn hoofd ken en/of uren onderzoek heb over gedaan. Mijn verbazing was dan ook groot toen ik het maskertje op mijn gezicht plaatsten en mijn huid niet spontaan begon te prikken. Het voelde zelfs fijn aan; fris en hydraterend. Na 20 minuten intrekken haalde ik het sheetmask van mijn gezicht. Voor degenen die niet houden van overmaat aan product op je huid, is dit misschien niet het juiste product, ik vond het alleszins geen dealbreaker. De instructies zeggen je dan het extra product in je huid te masseren. Dit voelde iets te vet aan naar mijn smaak, dus heb ik het er met een vochtig washandje afgehaald. Mijn huid was strak, maar zeker niet uitgedroogd en voelde heel schoon aan, dat soort schoon dat je krijgt als je een uur onder de douche staat of je favoriete cleanser 2 keer achter elkaar gebruikt.

VERDICT
Voor iemand die zich niet zo snel overgeeft aan nieuwe producten, ben ik door dit maskertje helemaal verkocht. Zelfs de dag nadat ik het had gebruikt zag ik geen irritaties en voelde mijn huid zacht en stevig aan. Het product was niet te agressief, maar deed wel wat het belooft. Een aanrader voor iemand wiens huid aan een boost toe is en doffe huid in de winter wil vermijden.

FEEDBACK
Misschien ligt dit aan mezelf en mijn onhandigheid, maar toen ik het maskertje uit de verpakking haalde, scheurde de onderkant ervan nogal snel. Dus disclaimer nr 2: wees voorzichtig met ontvouwen!

 

Meer in Beauty

Dit Zijn Dé Travel Essentials Voor Deze Winter

Dit Zijn Dé Travel Essentials Voor Deze Winter

Voor alle feestdagen reizigers die zorgeloos de kerstperiode willen doorkomen, geen paniek! Wij hebben alvast de perfecte ‘ik ga op reis en ik neem mee…’ lijst samengesteld. Of je nu naar New York, Parijs, of de Alpen trekt; hier zijn jou travel essentials op een rijtje. Anecdote Beanie Cruciaal item in je Fall/Winter garderobe Scotch […]

Voor alle feestdagen reizigers die zorgeloos de kerstperiode willen doorkomen, geen paniek! Wij hebben alvast de perfecte ‘ik ga op reis en ik neem mee…’ lijst samengesteld. Of je nu naar New York [...]

De Meest Veelzijdige Gift Guide Voor Alle Last-minute Kerstshoppers

De Meest Veelzijdige Gift Guide Voor Alle Last-minute Kerstshoppers

In het geval je al flink last hebt van giftshopping stress, hebben wij alvast een aantal last-minute kerst must-haves geselecteerd. Of het nu voor je trendgevoelige nichtje is of je moeilijk te behagen vader. Hopelijk kan je met dit lijstje gericht over de Kalverstraat navigeren, en vallen er niet te veel slachtoffers… Happy shopping! Scotch […]

In het geval je al flink last hebt van giftshopping stress, hebben wij alvast een aantal last-minute kerst must-haves geselecteerd. Of het nu voor je trendgevoelige nichtje is of je moeilijk te behagen vader [...]