Sluit menu
Menu
Vrijdag, 10 juli 2020

Fashion

‘Vita con Stile’ met Peroni Nastro Azzurro

Amsterdam Fashion Week

‘Vita con Stile’, letterlijk vertaalt ‘leven in stijl’. Dat is het levensmotto van Peroni Nastro Azzurro, het Italiaanse biermerk dat trotse sponsor is van de Amsterdam Fashion Week. “Echte stijl gaat niet over hoe je er ziet, het komt vanuit binnenin. Het is je zelfvertrouwen, je energie, wat je waardeert en hoe je leeft. Stijl gaat allang niet meer over hoe je er uit ziet, het gaat er om wie je bent. En dat zien we terug tijdens de Amsterdam Fashion Week in de diverse shows waar zowel gerenommeerde als jonge fashion designers zich zelf presenteren en daar hoort Peroni Nastro Azzurro natuurlijk bij” , aldus Remco van der Meer verantwoordelijk voor de marketing van Peroni.    

 

Waar andere biermerken zich positioneren met verhalen over stoere mannen, hop en graan, draait het bij jullie eerder om elegantie. Jullie omschrijven het zelf als een Italiaans vleugje stijl. Hebben jullie altijd al een connectie gehad met fashion? Heeft dat daadwerkelijk iets te maken met het feit dat jullie een Italiaans biermerk zijn?
Een fascinatie voor de mooie dingen in het leven zit in de cultuur van de Italianen. Of het nu om heerlijk eten gaat, snelle sportwagens of geraffineerde mode, het gaat ze om stijl. Maar stijl is voor de Italianen meer dan wat ze dragen of bezitten, stijl is de manier waarop zij hun leven leiden en wat ze veel levensvreugde brengt. Deze passie en flair is met Italiaans vakmanschap samengegaan in Peroni Nastro Azzurro. Flair door het gebruik van het unieke ingrediënt ‘Nostrano dell’Isola mais’, een exclusief ras mais wat het licht sprankelend karakter geeft aan het bier. Passie in al zijn schoonheid in het getailleerde bierflesje en het vernieuwde design, waar Peroni recent een mondiale gouden design award voor in ontvangst mocht nemen. Ook bier is fashion. Het is dan ook onze visie om één van de top 3 Italiaanse stijlmerken van de wereld te worden….Gucci, Prada, Peroni.

 

Tijdens de voorjaarseditie van AFW hebben we voor het eerst kennis kunnen maken met Peroni. De verfrissende smaak van het bier is zeker goed bevallen, dus we zijn zeer verheugd dat jullie er weer bij zijn de komende editie. Toch zou ik Peroni graag vaker willen tegenkomen, waar kan ik jullie vinden? 
Gelukkig zijn er heel veel kwalitatieve restaurants door heel Nederlands waar Peroni vers van de tap dan wel in fles verkrijgbaar is. De restaurants zijn lang niet altijd van Italiaanse origine, want ook de stijlvolle horeca met uiteenlopende keukens hebben ons gevonden. Peroni is daarmee zeker niet alleen een ‘restaurant merk’; de zeer verfrissende smaak en de stijlvolle uitstraling lenen zich bij uitstek voor een aangeklede vrijdagmiddag bij een eigentijds stadscafé. Op de website www.peroni.nl kun je snel en eenvoudig een horecagelegenheid in de buurt terugvinden.

Ook is Peroni exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn, zowel in fles als in blik. De alcoholvrije variant Peroni Libera 0% is hier ook verkrijgbaar in flesjes. Samen met Albert Heijn proberen we met Peroni de consumenten te verleiden om thuis ook meer in stijl te genieten van het moment. Bijvoorbeeld door een borrel in het weekend extra aan te kleden met lekkere hapjes waarbij het moment omgetoverd wordt in een ‘Aperitivo’. Maar een dinner met vrienden thuis krijgt ook ineens meer allure met Peroni Nastro Azzurro op tafel.

 

Bezoekers van AFW zullen ook tijdens de aankomende editie van een verfrissende Peroni kunnen genieten. Waarom is Peroni verkrijgbaar tijdens AFW? En waarom past het zo goed bij dit mode evenement?
Amsterdam Fashion Week viert de Nederlandse mode. Zowel jong talent als gevestigde ontwerpers krijgen een podium. Als ’s werelds meest stijlvolle biermerk voelen wij ons verbonden met de Nederlandse mode industrie. We zijn veel meer dan alleen een biermerk, we zijn een lifestyle. Peroni past goed bij een evenement als AFW, omdat het toch een sociale gelegenheid is: onder het genot van een bier en goede muziek nieuwe mensen leren kennen en praten over de mooie dingen van het leven. Door de fris sprankelende smaak van het bier met een lichte bitterheid zal het ongetwijfeld een vleugje flair toevoegen aan de avond. Salute!

 

 

 

Meer in Fashion

Maak Kennis met de Visions Of Talenten: Vivian Zandhuis

Maak Kennis met de Visions Of Talenten: Vivian Zandhuis

Maak kennis met onze tien ‘Visions Of’ kandidaten. Geselecteerd door een internationale jury en begeleid door de Nederlandse ontwerper Duran Lantink zijn deze talenten de top van de creatieve industrie. De komende maanden zullen zij hun concepten naar een hoger niveau tillen en verder uitwerken tot complete collecties. Die afgewerkte producten worden gepresenteerd tijdens de […]

Maak kennis met onze tien ‘Visions Of’ kandidaten. Geselecteerd door een internationale jury en begeleid door de Nederlandse ontwerper Duran Lantink zijn deze talenten de top van de creatieve industrie. D [...]

Nederlandse Modemerken in de Kijker: BLEECHED

Nederlandse Modemerken in de Kijker: BLEECHED

BLEECHED is een Nederlands merk dat belangrijke thema’s in onze samenleving opzoekt en deze vertaalt in collecties met een rauwe twist. Het merk is nog jong, maar vond zijn plek in de Nederlandse mode-industrie al snel door het gebruik van unieke details in elk kledingstuk en zijn sociaal-culturele benadering.      In 2018 werd jullie […]

BLEECHED is een Nederlands merk dat belangrijke thema’s in onze samenleving opzoekt en deze vertaalt in collecties met een rauwe twist. Het merk is nog jong, maar vond zijn plek in de Nederlands [...]