Sluit menu
Menu
Maandag, 21 oktober 2019

Fashion

Wij spraken de oprichters Goldbergh na de show 

Amsterdam Fashion Week

Met wat voor gevoel stonden jullie op de dag na de show?
De vele uren aan voorbereiding waren het avontuur helemaal waard geweest, de voldoening was dan ook heel groot de volgende dag. Die euforie bleef hangen door de vele reacties via app en social media.

Ben je tevreden over wat jullie uiteindelijk hebben laten zien?
We hebben de nieuwe collectie opgedeeld in diverse kleurgroepen en per groep een andere muziek en achtergrondprojectie bedacht. Daardoor konden we heel goed de diversiteit in de Goldbergh-collectie laten zien, we zijn heel tevreden dat dit ook zo overgekomen is.

Wat vond jij de highlight van Amsterdam Fashion Week?
Voor mij persoonlijk was het een enorme ontlading toen de show geheel foutloos verliep, terwijl er bij de generale repetitie nog van alles fout ging.
Als we het over de shows hebben, dan zou ik zeggen de show van Zoe Karssen. Die had haar zomerconcept LOST ANGELES ook echt goed gecommuniceerd met coole muziek en stoere projecties.
De show van Ninamounah was trouwens ook fantastisch, met 60 (!) bijzondere modellen, coole live muziek en seksueel geladen kleding; één en al creativiteit!

Zijn er ook dingen niet volgens plan zijn gegaan?
Per ongeluk hing er een outfit op een verkeerd kledingrek, dus opeens hadden we een outfit over en geen model! Ik heb toen een vriendin van mijn dochter uit het publiek getrokken, die linea recta de make-up in werd gestuurd. Zonder repetitie, en voor het eerst in haar leven, liep zij vervolgens een perfecte show!

Wat voor reacties hebben jullie al gekregen?
We hebben heel veel complimenten gekregen via onze sociale media kanalen. Iedereen vond de collectie fantastisch en de manier waarop we die gepresenteerd hebben, mede door de videoprojecties, schitterend.

Meer in Fashion

Monki Lanceert Capsule Collectie met Selam Fessahaye

Monki Lanceert Capsule Collectie met Selam Fessahaye

Vandaag komt de nieuwe Monki collectie ontworpen door Zweeds-Eritrese Selam Fessahaye uit. Met een campagne die opnieuw geworteld is in inclusiviteit en empowerment past deze samenwerking perfect in het rijtje van voorgaande vooruitstrevende Monki collabs.   In mei zagen we het Zweedse merk nog samenwerken met RFSU (Swedish Association for Sexuality Education) aan een exclusieve […]

Vandaag komt de nieuwe Monki collectie ontworpen door Zweeds-Eritrese Selam Fessahaye uit. Met een campagne die opnieuw geworteld is in inclusiviteit en empowerment past deze samenwerking perfect in het rijtj [...]

In het Atelier van Nina Liburd, Lichting 2019 Finalist

In het Atelier van Nina Liburd, Lichting 2019 Finalist

Lichting is het kloppend hart van Amsterdam Fashion Week. Een verzameling van de beste graduates van onze academies, het neusje van de zalm, vers van de pers. Anders gezegd: dit is de toekomst. Wij gingen op bezoek bij het atelier van finalist Nina Liburd na de drukte die Amsterdam Fashion Week teweeg bracht.  Wat is […]

Lichting is het kloppend hart van Amsterdam Fashion Week. Een verzameling van de beste graduates van onze academies, het neusje van de zalm, vers van de pers. Anders gezegd: dit is de toekomst. Wij gingen o [...]