Sluit menu
Menu
Zaterdag, 11 juli 2020

Fashion

Wij spraken de oprichters Goldbergh na de show 

Amsterdam Fashion Week

Met wat voor gevoel stonden jullie op de dag na de show?
De vele uren aan voorbereiding waren het avontuur helemaal waard geweest, de voldoening was dan ook heel groot de volgende dag. Die euforie bleef hangen door de vele reacties via app en social media.

Ben je tevreden over wat jullie uiteindelijk hebben laten zien?
We hebben de nieuwe collectie opgedeeld in diverse kleurgroepen en per groep een andere muziek en achtergrondprojectie bedacht. Daardoor konden we heel goed de diversiteit in de Goldbergh-collectie laten zien, we zijn heel tevreden dat dit ook zo overgekomen is.

Wat vond jij de highlight van Amsterdam Fashion Week?
Voor mij persoonlijk was het een enorme ontlading toen de show geheel foutloos verliep, terwijl er bij de generale repetitie nog van alles fout ging.
Als we het over de shows hebben, dan zou ik zeggen de show van Zoe Karssen. Die had haar zomerconcept LOST ANGELES ook echt goed gecommuniceerd met coole muziek en stoere projecties.
De show van Ninamounah was trouwens ook fantastisch, met 60 (!) bijzondere modellen, coole live muziek en seksueel geladen kleding; één en al creativiteit!

Zijn er ook dingen niet volgens plan zijn gegaan?
Per ongeluk hing er een outfit op een verkeerd kledingrek, dus opeens hadden we een outfit over en geen model! Ik heb toen een vriendin van mijn dochter uit het publiek getrokken, die linea recta de make-up in werd gestuurd. Zonder repetitie, en voor het eerst in haar leven, liep zij vervolgens een perfecte show!

Wat voor reacties hebben jullie al gekregen?
We hebben heel veel complimenten gekregen via onze sociale media kanalen. Iedereen vond de collectie fantastisch en de manier waarop we die gepresenteerd hebben, mede door de videoprojecties, schitterend.

Meer in Fashion

Maak Kennis met de Visions Of Talenten: Vivian Zandhuis

Maak Kennis met de Visions Of Talenten: Vivian Zandhuis

Maak kennis met onze tien ‘Visions Of’ kandidaten. Geselecteerd door een internationale jury en begeleid door de Nederlandse ontwerper Duran Lantink zijn deze talenten de top van de creatieve industrie. De komende maanden zullen zij hun concepten naar een hoger niveau tillen en verder uitwerken tot complete collecties. Die afgewerkte producten worden gepresenteerd tijdens de […]

Maak kennis met onze tien ‘Visions Of’ kandidaten. Geselecteerd door een internationale jury en begeleid door de Nederlandse ontwerper Duran Lantink zijn deze talenten de top van de creatieve industrie. D [...]

Nederlandse Modemerken in de Kijker: BLEECHED

Nederlandse Modemerken in de Kijker: BLEECHED

BLEECHED is een Nederlands merk dat belangrijke thema’s in onze samenleving opzoekt en deze vertaalt in collecties met een rauwe twist. Het merk is nog jong, maar vond zijn plek in de Nederlandse mode-industrie al snel door het gebruik van unieke details in elk kledingstuk en zijn sociaal-culturele benadering.      In 2018 werd jullie […]

BLEECHED is een Nederlands merk dat belangrijke thema’s in onze samenleving opzoekt en deze vertaalt in collecties met een rauwe twist. Het merk is nog jong, maar vond zijn plek in de Nederlands [...]