Sluit menu
Menu
Maandag, 17 juni 2019

Fashion

Wij spraken de oprichters Goldbergh na de show 

Amsterdam Fashion Week

Met wat voor gevoel stonden jullie op de dag na de show?
De vele uren aan voorbereiding waren het avontuur helemaal waard geweest, de voldoening was dan ook heel groot de volgende dag. Die euforie bleef hangen door de vele reacties via app en social media.

Ben je tevreden over wat jullie uiteindelijk hebben laten zien?
We hebben de nieuwe collectie opgedeeld in diverse kleurgroepen en per groep een andere muziek en achtergrondprojectie bedacht. Daardoor konden we heel goed de diversiteit in de Goldbergh-collectie laten zien, we zijn heel tevreden dat dit ook zo overgekomen is.

Wat vond jij de highlight van Amsterdam Fashion Week?
Voor mij persoonlijk was het een enorme ontlading toen de show geheel foutloos verliep, terwijl er bij de generale repetitie nog van alles fout ging.
Als we het over de shows hebben, dan zou ik zeggen de show van Zoe Karssen. Die had haar zomerconcept LOST ANGELES ook echt goed gecommuniceerd met coole muziek en stoere projecties.
De show van Ninamounah was trouwens ook fantastisch, met 60 (!) bijzondere modellen, coole live muziek en seksueel geladen kleding; één en al creativiteit!

Zijn er ook dingen niet volgens plan zijn gegaan?
Per ongeluk hing er een outfit op een verkeerd kledingrek, dus opeens hadden we een outfit over en geen model! Ik heb toen een vriendin van mijn dochter uit het publiek getrokken, die linea recta de make-up in werd gestuurd. Zonder repetitie, en voor het eerst in haar leven, liep zij vervolgens een perfecte show!

Wat voor reacties hebben jullie al gekregen?
We hebben heel veel complimenten gekregen via onze sociale media kanalen. Iedereen vond de collectie fantastisch en de manier waarop we die gepresenteerd hebben, mede door de videoprojecties, schitterend.

Meer in Fashion

Glamcult x Ninamounah: Collective Unconsciousness

Glamcult x Ninamounah: Collective Unconsciousness

Modemagazine Glamcult en modemerk Ninamounah brengen samen een gloednieuwe capsule collectie uit. ‘Collective Unconsciousness’ zal uit 11 limited-edition designs bestaan en word voor het eerst geshowt aan het publiek op 18 juni in Parijs. De collectie is het eerste mode-project waarvoor de twee partijen de krachten bundelen. Beide uit hartje Amsterdam en geassocieerd met progressiviteit, […]

Modemagazine Glamcult en modemerk Ninamounah brengen samen een gloednieuwe capsule collectie uit. ‘Collective Unconsciousness’ zal uit 11 limited-edition designs bestaan en word voor het eerst geshowt aa [...]

Kanye West’s Nieuwe Incubator Ondersteund Opkomende Designers

Kanye West’s Nieuwe Incubator Ondersteund Opkomende Designers

Oprichter van cult modemerk YEEZY en misschien wel de grootste drijfveer achter Kim Kardashian’s garderobe Kanye West, kondigt aan een incubator op te starten om jonge talenten een duwtje in de rug te geven.   West heeft zelf zijn start gemaakt bij Fendi samen met Virgil Abloh, voordat het paar de wereld van de mode […]

Oprichter van cult modemerk YEEZY en misschien wel de grootste drijfveer achter Kim Kardashian’s garderobe Kanye West, kondigt aan een incubator op te starten om jonge talenten een duwtje in de rug te geven [...]