Sluit menu
Menu
Maandag, 28 september 2020

Fashion

Win Tickets voor AFW met Opwaarderen.nl

Amsterdam Fashion Week

Wil jij graag kans maken op een ticket voor aankomende Amsterdam Fashion Week? Of een exclusief AFW mondkapje? Lees dan zeker verder en doe mee aan de AFW x Opwaarderen.nl win-actie.

Bij opwaarderen.nl ligt de focus op het geven van  een veilige en makkelijke ervaring van het kopen van digitale producten op je telefoon, tablet of PC. Beschikbare producten variëren van diverse game- en giftcards tot aan beltegoed van providers.

Het merk is gestart in 2003 en is slaat al snel de internationale weg in. Meer dan 100 app´s van opwaarderen.nl zijn te vinden in de app stores. Daarnaast heeft het merk online winkels in Amerika, Duitsland, België, Spanje en Nederland die elke dag groeien. Opwaarderen.nl verkoopt miljoenen digitale producten per jaar en word door Deloitte erkend als snelst groeiende vernieuwers.

In het teken van de samenwerking tussen opwaarderen.nl en Amsterdam Fashion Week, geven wij alvast 3×2 tickets weg voor de aankomende september editie. Je maakt kans om te winnen door een van de producten te kopen op opwaarderen.nl. Zodra je een ticket hebt kunnen bemachtigen, heb je toegang tot een show naar keuze! Naast de AFW tickets kan je door een product te kopen ook de eigenaar worden van onze exclusieve AFW mondkapjes. De win-actie loopt nog tot en met vrijdag 18 september.

Meer in Fashion

Scotch & Soda Werkt samen met Jong Nederlands Talent

Scotch & Soda Werkt samen met Jong Nederlands Talent

Amsterdam, 21 september 2020 – Een golf aan nieuw Nederlands talent maakt zijn opwachting. Voor Scotch & Soda was dit de aangelegenheid om, in samenwerking met Amsterdam Fashion Week, het jong talent in de schijnwerpers te zetten. Het merk heeft aan tien jonge creatievelingen gevraagd om een hoodie uit de Fall/Winter ’20 collectie te herontwerpen, […]

Amsterdam, 21 september 2020 – Een golf aan nieuw Nederlands talent maakt zijn opwachting. Voor Scotch & Soda was dit de aangelegenheid om, in samenwerking met Amsterdam Fashion Week, het jong talen [...]

Show Report: CRUÈL

Show Report: CRUÈL

Bekijk hier het show report en de livestream van CRUÈL.

Bekijk hier het show report en de livestream va [...]